Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Zwycięzcy konkursu forum LOVI - edycja MAJ 2017

Data utworzenia : 2017-06-06 21:59 | Ostatni komentarz 2017-09-12 13:16

Redakcja LOVI

3793 Odsłony
69 Komentarze

Drodzy użytkownicy! Z przyjemnością ogłaszamy wyniki MAJOWEJ edycji na najbardziej pomocne użytkowniczki forum LOVI! NAGRODĘ GŁÓWNĄ – kolorowe wkładki laktacyjne, butelki Medical+ w nowej odsłonie, minismoczki i osłonki piersi - otrzymują: aleks1983 Darka17772 emmkao Ewcia88 gabilabi Kasia.S magros Mama_Arka_Martynki Marta.Wroblewska Zabusia90 WYRÓŻNIENIE – kolorowe wkładki laktacyjne - otrzymują: 3zuza3 angel8130 Ewelaa Ewelina.Sz. Kinga666 Martak Michalina-1992 rewers342 Silver90 Zamarancza Wszystkim serdecznie gratulujemy! Zapraszamy do kolejnej edycji konkursu! Pozdrawiamy serdecznie, Redakcja LOVI

2017-06-10 00:00

Dziękuję ślicznie za nagrodę. :) Przyda się w niedalekiej przyszłości. :) Gratuluję pozostałym Mamom. Ewelina ja też jestem ciekawa co u niektórych mam. Ale i mam nadzieję, że nowe mamy, które się tutaj pojawiają a już jak do wygrania jest laktator jest ich nad wyraz dużo zostaną z nami na dłużej.

2017-06-09 14:24

Ja się nigdzie nie wybieram, szkoda, że nie wiedziałam o tym forum wcześniej. Tu nikt nie poniża i nie hejtuje, same pomocne duszyczki! Uwielbiam to forum ! :)

2017-06-09 11:43

Też zauważyłam nowe osoby i tak jak WY mam nadzieję, że zostaną z nami na dłużej... Jest też bardzo dużo nowych, często powtzrzających się wątków, ale to można wybaczyć bo początki na forum są trudne, nie zawsze wiadomo jak z lupki korzystać...choć jest wiele wątków których po prostu nie byłam w stanie uchwycić bo tyle nowych powstało, że tamte zniknęły ze strony głównej... Mi forum nie raz pomogło, a ja sama cieszę się bardzo jak komuś mogę służyć pomocą, po to się mamy, żeby sobie pomagać:)

2017-06-09 11:03

Michalina, to samo zauważyłam. Odkąd sie tu pojawilam (kwiecień 2016), ta lista zwycięzców była zupełnie inna! Aktywne były zupełnie inne użytkowniczki, które teraz trochę zanikly, a szkoda bo jestem ciekawa co u nich. Miedzy czasie pojawilo się tez sporo nowych mam, które nie dość, ze są mega aktywne to rzeczy, które piszą są bardzo pomocne. Ciekawe co będzie w tym miesiącu, bo jest do wygrania wartościowa nagroda;) Pewnie sa mamy którym laktator się przyda, ale tez mam nadzieje, ze nie dla nagrod ludzie się tu udzielają. Co miesiąc doceniany jest ktoś nowy, pod warunkiem , ze pisze przydatne posty, w tym miesiacu zostało docenionych sporo nowych dziewczyn. Liczy sie jakosc a nie ilość i Redakcja potrafi to docenić:)

2017-06-09 07:47

Dziękuję bardzo! Ogromnie się cieszę:) Aleksandra, Lovinkowa Redakcja na pewno wszystko bacznie czyta i ocenia, staż na forum nie ma znaczenia. W miesiącach, gdy jest fajniejsza nagroda, choć moim zdaniem w każdym taka jest, pojawia się mnóstwo nowych użytkowników, którzy za chwilę znikają i to jest trochę smutne, że tak tylko po nagrodę...

2017-06-08 20:53

Dziękuję bardzo za wyróżnienie:) Gratuluje pozostałym mamom:)

2017-06-08 17:28

Dziekuje za wyróżnienie, super nie spodziewałam sie :) gratuluję pozostalym :)

2017-06-08 15:36

Oczywiście ja jestem świeżynką na forum, ale czuję się tu wspaniale liczą się też wartościowe informacje które piszemy a nie tylko ilość ja jestem zachwycona forum :) i już się uzależniłam hihihi ja otrzymałam za kwiecień wyróżnienie piękny kubeczek 360 pomarańczowo zielony a nie byłam strasznie aktywna bo jakoś pod koniec miesiąca znalazłam Was:) W maju udało mi się nagrodę główną zdobyć miła niespodzianka dziękuję jeszcze raz bardzo :):) Jesteście cudowni :):)