Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Zwycięzcy konkursu forum LOVI - edycja LISTOPADOWA 2021

Data utworzenia : 2021-12-03 15:22 | Ostatni komentarz 2022-04-01 20:19

Redakcja LOVI

3725 Odsłony
241 Komentarze

Drodzy użytkownicy!

Z przyjemnością ogłaszamy wyniki listopadowej edycji na najbardziej pomocne użytkowniczki forum LOVI!

NAGRODĘ GŁÓWNĄ LOVI zestaw butelek i smoczków dynamicznych Wild Soul, butelek Trends, tasiemkę i pojemnik na smoczek otrzymują:

Anabanana

Aniska

Fajerka

Idziemka

MałaZołza

Mama_Zosi1

Mamą być

Monia. 92

Swiezoupieczona

[email protected]

WYRÓŻNIENIE –– kapsułę smoczków dynamicznych Wild Soul otrzymują:

dwarazyH

[email protected]

klaudia.sz

Magda_i_lena

Mama_Wiktorii_i_Alanka

MamaPaula

maziulek

Nataleczka

rewers342

Xxyyzz

Wszystkim serdecznie gratulujemy!

Zapraszamy do kolejnej edycji konkursu!

Pozdrawiamy serdecznie,

Redakcja LOVI

2022-01-04 20:31

Ja nie, my dostaliśmy na ślub.. ale wiem, że tak to działa :) oprócz tego ma się prowizję od sprzedaży każdego:)

2022-01-04 18:59

Klaudia a ty jesteś przedstawicielką?

2022-01-04 14:25

Wszytko da się ogarnąć samemu, ale wiadomo więcej garnków więcej sprzatania

2022-01-04 14:23

Ja mam i mega polecam! Możesz się wkręcić do firmy i jak sprzedaż 4 to piąty masz gratis, dla Ciebie :) tylko trzeba mie dzialanosć albo ją zalozyc, poczytaj na stronie vorwerka :) ja mój darzę miłością wielką! Używam codziennie po kilka razy :) stoi na blacie, nie chowam nigdy :)

2022-01-04 12:41

lena, wiadomo, że ten robot wszystkiego za ciebie nie zrobi, bo to nie kucharka :) Ale jak chcesz mieć jedno tylko urządzenie do blendowania, mielenia, gotowania, gotowania na parze, wyrabiania ciasta, ubijania piany i innych rzeczy to urządzenie będzie przydatne :) Ale nie musisz wydawać 5 tysięcy, bo podróby typu lidlomix o wiele tańsze też ci się w tym sprawdzą.

2022-01-04 12:12

Któraś z was ma tego thermomixa? Bo ja się zastanawiam nad nim od jakiegoś czasu. Myślę czy jak urodzę 4 dziecko to mi się przyda, czy wyręczy mnie w wielu zadaniach, czy gotowanie zajmuje mniej czasu? Nie mam znajomej która by korzystała. Potrzebuję opini czy warto. Oczywiście wszyscy chwalą, bo chyba nikt nie przyzna że wydał 6 tys. i nie korzysta. Jak oglądam filmy w internecie to mam wrażenie że to dla osób , które nie wiedzą za wiele o gotowaniu, i co wymyśleć. A i tak czas trzeba poświęcić. Ale mnie kusi ciągle wziąć jak będą raty 0%.

2022-01-04 09:34

MałaZołza, zwykły garnek ci też nie zblenduje tych warzyw na krem :)

2022-01-04 00:03

Małazolza też właśnie powiedzialam, że do nowego domu sobie sprawie 😉