Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Zwycięzcy konkursu forum LOVI - edycja LISTOPADOWA 2021

Data utworzenia : 2021-12-03 15:22 | Ostatni komentarz 2022-04-01 20:19

Redakcja LOVI

3729 Odsłony
241 Komentarze

Drodzy użytkownicy!

Z przyjemnością ogłaszamy wyniki listopadowej edycji na najbardziej pomocne użytkowniczki forum LOVI!

NAGRODĘ GŁÓWNĄ LOVI zestaw butelek i smoczków dynamicznych Wild Soul, butelek Trends, tasiemkę i pojemnik na smoczek otrzymują:

Anabanana

Aniska

Fajerka

Idziemka

MałaZołza

Mama_Zosi1

Mamą być

Monia. 92

Swiezoupieczona

[email protected]

WYRÓŻNIENIE –– kapsułę smoczków dynamicznych Wild Soul otrzymują:

dwarazyH

[email protected]

klaudia.sz

Magda_i_lena

Mama_Wiktorii_i_Alanka

MamaPaula

maziulek

Nataleczka

rewers342

Xxyyzz

Wszystkim serdecznie gratulujemy!

Zapraszamy do kolejnej edycji konkursu!

Pozdrawiamy serdecznie,

Redakcja LOVI

2022-01-10 23:25

Klaudia tylko trzeba znalesc te 4 osoby :D zaoewne to trochę zajmie 

2022-01-10 22:56

Kusicie kusicie. Juz tak sobie pomyślałam, że może w tym roku jako cel przy odgracaniu sobie wlasnie lidlomix postawię. 2 lata temu zbierałam na aparat, uzbierałam wczesniej niż założyłam a i tak go nie kupilam. Ale byla motywacja do sprzątania:D to moze faktycznie... jak uzbieram to sobie kupię  :D

2022-01-10 17:17

I takie rzeczy tez da się tam zrobić :)

2022-01-09 14:49

Wszyscy go chwalą ja lubię eksperymentować ale niestety mój mąż to tylko mielony, schabowy, sos, bigos, pomidorowa, krupnik, ogórkowa itp.  Nie lubi nic wymyślonego, no i mnie strasznie ogranicza to i denerwuje. I to mnie trochę blokuje, już dzieci bardziej otwarte na nowości niż on.

2022-01-07 21:24

Wystarczy znaleźć 4 osoby chętne na zakup a później mozna zrezygnować z tej wspolpracy :)

2022-01-06 17:53

Ja tam bardzo fajny blender z russell hobbs bardzo dobrze blenduje. Ja sobie kupiłam w wersji kubkowej akurat aby przecierać mają zupke na kremy i sprawdza się idealnie. 

Dużo osob się teraz decyduje na kupno termomixa, nie jest to taki gadżet ale myślę że nie leży w latach tylko jest używany. Moja znajoma ma, przyszły szwagier i sibie bardzo chwala 

2022-01-05 22:15

Fajerka no tak, jeszcze mi robot zblenduje a tu muszę blenderem przejechać ale też jest to chwilka tak naprawdę.

klaudia.sz widziałam tę ofertę dla przedstawicieli bo się nawet nad tym zastanawiałam kiedyś ale jednak chyba bym nie umiała tak ludziom nawciskać aby to sprzedać. Nie bardzo wiem gdzie bym miała szukać chętnych na zakup tak drogiego sprzętu.

Ja teraz odpuszczam, nie mam gdzie trzymać a rozmiary jednak ma spore (przynajmniej lidlomix w którego bym celowała) ale kiedyś pewnie się skuszę :)

2022-01-05 11:56

Też mam Tm i bardzo lubię. Potrafię gotować bez niego, jednak on sporo ułatwia. Jest to przy dziecku duża wygoda gdy najzwyklejszej kaszki manny nie trzeba stać i mieszać i się nie przypali. Mnie też skłonił to poznania nowych przepisów, których bez niego bym pewnie nie wypróbowała.