Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Zwycięzcy konkursu forum LOVI - edycja LISTOPAD 2017

Data utworzenia : 2017-12-06 15:51 | Ostatni komentarz 2018-01-05 02:11

Redakcja LOVI

6151 Odsłony
175 Komentarze

Drodzy użytkownicy! Z przyjemnością ogłaszamy wyniki LISTOPADOWEJ edycji na najbardziej pomocne użytkowniczki forum LOVI! NAGRODĘ GŁÓWNĄ – zestawy z kolekcji FOLLOW THE RABBIT - otrzymują: agn_kaw Aisa94 aleksandraajk J.Swierczewska Kasia.S. Kinga666 magnolijam20 M.Jacek paulina.leszczynska rewers342 WYRÓŻNIENIE – kubek 360 - otrzymują: agniejeska aneta7734 ewa_bloom Ewa.T Ewcia88 Grimper_m23 Magdalena.Famula S.Tomczyk Ulka85 Zamarancza Wszystkim serdecznie gratulujemy! Zapraszamy do kolejnej edycji konkursu! Pozdrawiamy serdecznie, Redakcja LOVI

2017-12-06 23:13

Super prezent na Mikolaja, pierwszy raz w życiu cos wygralam! Czuje sie jakbym conajmniej szóstkę w totka strzeliła

2017-12-06 23:00

Świecą my narazie korzystamy z tych 0-3 m i jest to super ułatwienie jeszcze miarki w butelkach mogłyby być świecące ułatwiłoby mi to sprawę hihihi Dziewczyny tak jak już pisałam jest nas dużo i nie mogą wybrać wszystkich. Cóż życie nie jest sprawiedliwe czasami los się uśmiecha a nagrody naprawdę nie są najważniejsze redakcja wybiera najbardziej pomocne mamy czasami wystarczy jeden wpis żeby wygrać a czasami jest się aktywnym cały miesiąc i nic. Nie denerwujcie się redakcja widzi waszą aktywność i starania i na pewno to doceni tylko cierpliwości. Pozatym to bardzo miło ze strony redakcji Lovi że co miesiąc bawią się w Mikołaja jest dużo forum na których nie ma nagród. Pozatym tu największą nagrodą jest wiedza.

Konto usunięte

2017-12-06 22:38

Mariola, troszkę jest racji w tym co piszesz. Teraz przesledziłam listy wygranych z poprzednich miesiecy i wciaz przewijaja się te same nicki, a fajnie by było jakby Redakcja doceniła tez inne osoby wypowiadajace sie na forum.

2017-12-06 22:34

A ja dzisiaj w urzedzie zalatwiajac mezowi papiery powiedzialam pani ze nie bylo u mnie mikolaja. A popoludniem przyszedl mikolaj loviowy :-).

2017-12-06 22:28

Zabusia świecą? Nie wiedzialam a tak długo szukalam świecących bo mieliśmy te 0-3 i w nocy czy aucie po ciemku nie bylo problemu z znalezieniem.

2017-12-06 22:09

Dokładnie tak Mikołaj co miesiąc i co miesiąc jest szansa :P ale to wiedza jest największą nagrodą i możliwość kontaktu z Wami kochane. Powiem Wam że mi torby bardzo zazdroszczą na wiosce a mi się ona mega podoba w dodatku jest duża wszystko mi się mieści i ma super duże uszy co jest wielkim plusem smoczusie ekstra bo świecą w nocy także super że wygrałyście

2017-12-06 21:50

My też pozdrawiamy Lovisiowego Mikołaja, który rozdaje super prezenty. To fakt że tu Mikołaj jest co miesiąc hehe

Konto usunięte

2017-12-06 21:17

Ajj, mi się nie udało znów, może następnym razem. . ale gratulacje dla Was dziewczyny :-)