Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Zwycięzcy konkursu forum LOVI - edycja GRUDZIEŃ 2017

Data utworzenia : 2018-01-05 15:46 | Ostatni komentarz 2018-01-21 22:37

Redakcja LOVI

5689 Odsłony
154 Komentarze

Drodzy użytkownicy! To był dla nas najtrudniejszy wybór od dawna. Wiemy, że wiele z Was poczuje się niedocenione i rozżalone, bo robiły świetną robotę na forum a nie dostaną nagrody. Niestety laktatorów jest tylko i aż 10. Mamy nadzieję, że wyróżnione się ucieszą a te, którym w tym miesiącu się nie udało, zostaną z nami i dadzą nam szansę nagrodzić się w kolejnych miesiącach. Wyniki GRUDNIOWEJ edycji na najbardziej pomocne użytkowniczki forum LOVI! NAGRODĘ GŁÓWNĄ – laktator elektryczny EXPERT - otrzymują: agn_kaw agniejeska Agusia8 Aisa94 Akone aleksandraajk aneta7734 Ewelaa Kalina91 marieee89 WYRÓŻNIENIE – wkładki Discreet Elegance - otrzymują: agnieszka.sz Anna.Filipowicz D.Gluszek Ewcia2 Ewcia88 Kinga666 magnolijam20 M.Jacek S.Tomczyk Zabusia90 Wszystkim serdecznie gratulujemy! Zapraszamy do kolejnej edycji konkursu! Pozdrawiamy serdecznie, Redakcja LOVI

2018-01-05 17:03

Szanowna redakcjo normalnie aż mi brak słów samo dziękuję nie wystarczy ! Jestem bardzo wdzięczna za to ze mnie wybraliscie na pewno się przyda mi to cudo mój mały kochany gryzoń nie odpuszcza i gryzie a mleczko musi jeść mm nie tyka więc naprawdę jestem bardzo wzruszona że mnie wybraliscie za co jestem bardzo bardzo wdzięczna i jeszcze raz bardzo bardzo bardzo mocno dziękuję redakcji taki był w tym miesiącu wybór że nie sądziłam że się uda. :) Gratuluję wszystkim ! I jeszvze raz Dziękuję ! <3 To najlepszy prezent jaki mogłam dostać

2018-01-05 17:02

O matko!!!!! Popłakałam się ze szczęścia!!!!! Lovi, serdecznie serdecznie dziękuję!!!!! Jestem mega szczęśliwa! <3 <3 <3

2018-01-05 16:45

Dziękuję bardzo za wyróżnienie :) Gratuluję dziewczyną głównej wygranej ,oby sprawdziły sie w 101% :) Ja sie szykuję na porodowke właśnie i tak na myśl mi przyszło że zajrzę tutaj a nóż może wygram bo od jutra juz może się przydać :)

2018-01-05 16:41

Kochana redakcjo Lovi dziękuję za wyróżnienie ja również przekazuje moje wyróżnienie komuś komu bardziej się przyda może rewers by się przydały wkładki bo za niedługo pojawi się jej córeczka albo oliwci bo karmi Małgosię ;) Dziewczyny moje gratulacje ;)

2018-01-05 16:22

Gratulacje dziewczyny! :) cieszę się razem z wami. Laktator na pewno świetnie się sprawdzi, wiem bo sama używałam Lovi Prolactis i był rewelacyjny.

2018-01-05 16:11

Kochana Redakcjo nie wiem co napisać nawet. Bardzo dziękuję za nagrodę choć po prostu dziękując to czuje trochę niedosyt w tym jednym slowie. Jestem bardzo wzruszona i szczęśliwa, że udało mi się znaleźć w tym gronie. Najszczersze gratulacje dla wszystkich. Wiem że dla wielu mam to spełnienie marzeń i nagroda bardzo się przyda. Jeszcze raz z całego serca pięknie dziękuję!!!

2018-01-05 16:08

Ja również dziękuję za wyroznienie , drugi miesiąc sie nie udalo, stralam sie pomoc jak moglam, moze mniej pomoglam ale święta i mialam meza wiec chcialam.tez im poswiecic czas a Ci co wygrali zasluzyli na wygrana i gratuluję. Dop teraz z mezem staramy sie o drugie dzieciatko , także moze jeszcze bedzie okazja wygrac laktator;-) Gratuluje wszystkim;-) ❤

2018-01-05 16:08

Gratuluję dziewczyny