Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Zwycięzcy konkursu forum LOVI - edycja GRUDZIEŃ 2017

Data utworzenia : 2018-01-05 15:46 | Ostatni komentarz 2018-01-21 22:37

Redakcja LOVI

5685 Odsłony
154 Komentarze

Drodzy użytkownicy! To był dla nas najtrudniejszy wybór od dawna. Wiemy, że wiele z Was poczuje się niedocenione i rozżalone, bo robiły świetną robotę na forum a nie dostaną nagrody. Niestety laktatorów jest tylko i aż 10. Mamy nadzieję, że wyróżnione się ucieszą a te, którym w tym miesiącu się nie udało, zostaną z nami i dadzą nam szansę nagrodzić się w kolejnych miesiącach. Wyniki GRUDNIOWEJ edycji na najbardziej pomocne użytkowniczki forum LOVI! NAGRODĘ GŁÓWNĄ – laktator elektryczny EXPERT - otrzymują: agn_kaw agniejeska Agusia8 Aisa94 Akone aleksandraajk aneta7734 Ewelaa Kalina91 marieee89 WYRÓŻNIENIE – wkładki Discreet Elegance - otrzymują: agnieszka.sz Anna.Filipowicz D.Gluszek Ewcia2 Ewcia88 Kinga666 magnolijam20 M.Jacek S.Tomczyk Zabusia90 Wszystkim serdecznie gratulujemy! Zapraszamy do kolejnej edycji konkursu! Pozdrawiamy serdecznie, Redakcja LOVI

2018-01-05 18:26

Heh ja miałam nadzieję że zalapie się na wyróżnienie bo tak podejrzewałam że będą to wkładki a mi się właśnie kończy zapas hihi. Dziękuję bardzo LOVI. Dziewczyny gratuluję za równo głównej nagrody jak i wyróżnień. Mi się marzył ten laktator na początku drogi mlecznej ale teraz już w ogóle nie używam laktatora więc już by mi się pewnie nie przydał. Też uważam że LOVI super wybrało dziewczyny które wygrały... Kinga jak przeczytałam wyróżnienia to tak właśnie pomyślałam że tobie się nie przyda bo Natan na butli. Super że chcesz się podzielić:-)

2018-01-05 18:23

Dziękuję redakcjo lovi za główną nagrodę. Choć nie miałam za dużo czasu spędzać na forum z powodu problemów zdrowotnych córki. Jeszcze raz bardzo dziękuję. Napewno mi się przyda i rozwiąże moją sytuacje. Zabiorę laktator do szpitala jak przyjdzie do tego czasu. Dziewczyny gratuluję. Kinga miły gest z twojej strony. Skoro tobie się nie udało karmić piersią to kasi się na pewno przyda. Ale w przyszłości życzę ci z całego serca byś mogła karmić piersią.

2018-01-05 18:21

Ja również gratuluję zwycięzcom

Konto usunięte

2018-01-05 18:10

Redakcjo Lovi, dziękuję za wyróżnienie! <3 Troszkę mi żal tego laktatora, ale jednocześnie cieszę się, że wygrały go jedne z dziewczyn, które własnie rodzą/urodziły Bobaski. Im na pewno laktatory bardzo się przydadzą! A ja liczę, że bedzie jeszcze okazja na zgarnięcie tego cudeńka nim w maju wykluje się moja Córcia :D Gratulacje Dziewczyny! :*

2018-01-05 18:09

Gratulacje ! :) ;*

2018-01-05 17:46

Kochana redakcjo bardzo,bardzo Dziękuję !!!! Jestem meeega szczęśliwa i wzruszona wygraną!!! Tak bardzo marzył mi sie ten Laktator elektryczny EXPERT! Bardzo mi ułatwi w karmieniu i odciąganiu...Najlepszy prezent jaki dostałam:) Poprostu brak mi słów że mnie wybraliscie ! Jeszcze Raz Bardzo DZIĘKUJĘ !!! Gratuluje Wszystkim! ;)

2018-01-05 17:21

Bardzo, ale to bardzo dziękuję! Tym bardziej, że atmosfera na forum jest wyjątkowa. Szczere gratulacje dla pozostałych mam. W moim przypadku to najlepszy prezent pod choinkę jaki tylko mogłam dostać!

2018-01-05 17:14

Dziewczyny gratuluję wam i dodam od siebie że laktator Lovi expert jest najlepszy. Ja używam go dzień w dzień ponieważ teraz rozszerzam dietę córeczki i do ściągniętego mleczka dodaje kaszki. Takim laktatorem to pikuś ściągnąć mleczka tyle ile potrzebujemy. Ja jestem przeszczęśliwa że mam ten laktator. Jeszcze raz wam gratuluję i życzę udanego użytkowania.