Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Zwycięzcy konkursu forum LOVI - edycja CZERWCOWA 2017

Data utworzenia : 2017-07-05 11:40 | Ostatni komentarz 2017-10-23 23:17

Redakcja LOVI

11162 Odsłony
310 Komentarze

Drodzy użytkownicy! Z przyjemnością ogłaszamy wyniki CZERWCOWEJ edycji na najbardziej pomocne użytkowniczki forum LOVI! NAGRODĘ GŁÓWNĄ – laktator Expert - otrzymują: Aleksandra91 emmkao EwaK90 gabilabi Kasia.S magros Marta.Wroblewska Michalina-1992 NatkaF Zamarancza WYRÓŻNIENIE – kolorowe wkładki laktacyjne - otrzymują: 0202oliwcia agn_kaw AnnaLeszk aleks1983 Darka17772 Ewcia88 Joanna-1 Mama_Arka_Martynki Zabusia90 Zezowata Wszystkim serdecznie gratulujemy! Zapraszamy do kolejnej edycji konkursu! Pozdrawiamy serdecznie, Redakcja LOVI

2017-07-07 21:45

Pisałam Wam że moja córka chrzestna za mąż wyszła w lutym. Miałam wtedy dylemat czy jechać czy nie, bo moja niunia miała niecałe trzy miesiące. No i już jej powiedziałam, że ma mi powiedzieć, kiedy będzie w ciąży to wyślę jej trochę rzeczy po dzieciach. Ja zawsze chciałam mieć troje, ale już wiek nie ten i ciąże źle znoszę, pogodziłam się już z myślą, że będzie tylko ta dwójka. A że nie mam farta do sprzedaży na allegro to nawet nie wystawie ciuszków tylko oddam jej. Ma dziewczyna trudną sytuację, więc niech ma. Lepiej dać komuś w rodzinie niż obcej osobie

2017-07-07 19:33

Jesteście super! Wspaniale że są tacy szlachetni ludzie, którzy potrafią dzielić się z innymi.

2017-07-07 17:48

dostałam dwa kartony ciuszków od koleżanki większość 56 cm, Mikołaj będzie dużym dzieckiem wszystko na to wskazuje, bo po każdym USG Pani doktor mówi będzie kawał chłopa. Zapytałam koleżanki czy mogłabym te dwa kartony oddać Naszej wspólnej koleżance, która zaszła w ciążę a sytuację mają nie najlepszą. Taką mi to radość sprawiło móc zawieść jej wyprawkę :) PAMIĘTAJCIE KARMA WRACA ! Prędzej czy później, to ktoś Nam pomoże :) fajnie jest pomagać ! :) mam nadzieję, że może do porodu uda mi się wygrać, w którymś z konkursów smoczki te mini dla noworodka, a jak nie to koszt nie jest za duży to się kupi :)

2017-07-07 15:10

Ja uwielbiam robić prezenty, przyjmować już gorzej, krępuję się

2017-07-07 15:09

Ja też się lubię dzielić i tak już obdarowałam siostrę butelkami, bratową również a teraz jak mam coś podwójne to odkładam dla brata bo jego narzeczona rodzi w styczniu więc chcę im pomóc.

2017-07-07 15:05

Ja też zamierzam sprezentowac koleżance paczuszkę, wybieram się do niej poznać jej córcię. Zamierzam zakupić paczkę pampków i dać w prezencie butelkę lovi, bo mam 4, minismoczki i właśnie wkładki.

2017-07-07 14:53

Brawo Zabusia. Ja wygrane wkładki z zeszłego miesiąca dałam koleżance w obecnie jest w ciąży :) trzeba sobie pomagać bo jeżeli nam zalega a komuś może się przydać :)

2017-07-07 14:46

Zwykle GLS.