Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Zwycięzcy konkursu forum LOVI - edycja CZERWCOWA 2017

Data utworzenia : 2017-07-05 11:40 | Ostatni komentarz 2017-10-23 23:17

Redakcja LOVI

11153 Odsłony
310 Komentarze

Drodzy użytkownicy! Z przyjemnością ogłaszamy wyniki CZERWCOWEJ edycji na najbardziej pomocne użytkowniczki forum LOVI! NAGRODĘ GŁÓWNĄ – laktator Expert - otrzymują: Aleksandra91 emmkao EwaK90 gabilabi Kasia.S magros Marta.Wroblewska Michalina-1992 NatkaF Zamarancza WYRÓŻNIENIE – kolorowe wkładki laktacyjne - otrzymują: 0202oliwcia agn_kaw AnnaLeszk aleks1983 Darka17772 Ewcia88 Joanna-1 Mama_Arka_Martynki Zabusia90 Zezowata Wszystkim serdecznie gratulujemy! Zapraszamy do kolejnej edycji konkursu! Pozdrawiamy serdecznie, Redakcja LOVI

2017-07-07 14:27

Zobaczymy kiedy przyślą maila :) wtedy będziemy się martwić :) a jakim kurierem przeważnie przychodzą produkty?

2017-07-07 13:21

Dziewczyny przestańcie bo zaraz się poryczę a hormony szaleją więc uwaga bo was zaleję łzami. Poprostu może jest Mama która chciałaby skorzystać, albo teraz potrzebuje :) Ja wygrałam a jeszcze ostatnio koleżanka mi doniosła chyba 2 pudełeczka bo jej zostały a ona już nie potrzebuje więc chętnie się podzielę :):):) A ja do października mam jeszcze masę czasu :) Aleksandra ja tak jak już Ci pisałam albo poprosiłabym redakcję Lovi albo kurierowi napisała ten adres w Zakopanem gdzie będziesz w tamtej chwili bo to zadarmo jest zmiana miejsca dostarczenia przesyłki :) Super tu z Wami Kochane a dlamnie największą nagrodą jest to że szybko mogę od Was uzyskać informację i porady :) Miłego dnia dziewczyny :) A redakcję Lovi proszę o pozytywne rozpatrzenie prośby:):):)

2017-07-07 12:28

Ola nie wykluczone że zdążysz wrócić, albo podaj inny adres w mailu, może redakcja się zgodzi

2017-07-07 09:48

Zabusia, jesteś cudownym człowiekiem! Karma wraca! Brawo dziewczyno! :) no właśnie taka zagwozdka, bo to rodzice mnie porywają na urlop :P, najwyżej poproszę sąsiadkę żeby odebrała :)

2017-07-07 08:55

Zabusia bardzo miły gest z twojej strony :) uwielbiam szlachetnych ludzi.

2017-07-07 00:36

Kochana redakcjo Lovi jeszcze raz serdecznie dziękuję za wyróżnienie ale może przeanalizujecie i dacie moje wyróżnienie bardziej potrzebującej Mamie Bo ja wygrałam te wkładeczki jako nagrodę główną w zeszłym miesiącu i mogę moje wyróżnienie oddać jakiejś mamie , która może akurat teraz karmi piersią i byłyby jej bardzo potrzebne dziękuję pięknie :):)

2017-07-06 23:59

Szalenie się cieszę że zostałam nagrodzona! Gratuluję pozostałym mamom. :) Ola najlepiej przekieruj paczkę do rodziców. Będziesz spokojna że odbiorą i laktator będzie czekał na Twój powrót.

2017-07-06 21:35

Ola nagrody do mnie zawsze docierały po 20 dniu miesiąca, więc może nie zdążyć dotrzeć. Może przekieruj na inny adres np. do rodziców, aby odebrali.