Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Zwycięzcy konkursu forum LOVI - edycja CZERWCOWA 2017

Data utworzenia : 2017-07-05 11:40 | Ostatni komentarz 2017-10-23 23:17

Redakcja LOVI

11168 Odsłony
310 Komentarze

Drodzy użytkownicy! Z przyjemnością ogłaszamy wyniki CZERWCOWEJ edycji na najbardziej pomocne użytkowniczki forum LOVI! NAGRODĘ GŁÓWNĄ – laktator Expert - otrzymują: Aleksandra91 emmkao EwaK90 gabilabi Kasia.S magros Marta.Wroblewska Michalina-1992 NatkaF Zamarancza WYRÓŻNIENIE – kolorowe wkładki laktacyjne - otrzymują: 0202oliwcia agn_kaw AnnaLeszk aleks1983 Darka17772 Ewcia88 Joanna-1 Mama_Arka_Martynki Zabusia90 Zezowata Wszystkim serdecznie gratulujemy! Zapraszamy do kolejnej edycji konkursu! Pozdrawiamy serdecznie, Redakcja LOVI

2017-07-08 18:27

Michalina co tam u Ciebie. Nie wiedziałam w którym wątku Cię zaczepić ;)

2017-07-08 15:03

dziewczyny trzeba sobie pomagać to jest piękne i tak trzymać nam coś np już nie potrzebne albo mamy w zapasie a inne mamy się ucieszą:):) Taka wymiana jest super. :):) Michalina to naprawdę nic takiego :P Powiem Ci szczerze że ja uwielbiam dawać moim bliskim prezenty i obejrzeć ich reakcję :):) Wiadomo że też lubię niespodzianki i prezenty, ale większą mam frajdę z dawania:) I już Wam Kochane pisałam przestańcie bo zaleję łzami klawiaturę bo te hormony szaleją totalnie :P A jak zaleję klawiaturę to popadnę w depresję że nie mogę mieć z Wami kontaktu bo się uzależniłam:):)

2017-07-08 14:10

z całej rodziny jestem z siostrą najmłodsza , moi kuzyni mają już dorosłe dzieci u męża tak samo. Za to mam sporo koleżanek młodych mam, które mają dziewczynki, więc to co dostałam było tak zwane obojniacze . Czas pokaże, na pewno oddam to co dostaliśmy, tak jak wspominałam część oddamy potrzebującym lub kolejnej koleżance, co będzie w ciąży, a część zostawimy, jest piwnica to można tam znieść :)

2017-07-08 13:21

Tak bylam rozentuzjazmowana ze napisalam, ale nie dodalam komentarza :P Wiec jeszcze raz - bardzo sie ciesze i jestem naprawde w ogromnym szoku, w tym miesiacu sie zadnej nagrody, tym bardziej glownej nie spodziewalam :D Bardzo bardzo dziekuje. A Tobie Zabusia gratuluje. Piekna postawa :) Oby na swiecie bylo wiecej takich ludzi. Klaniam sie nisko, bo przyznam szczerze ze nawet nie wiem, czy mnie byloby stac na taki gest - zawsze tak mnie ciesza te przesylki... :)

2017-07-08 13:15

No my łóżeczka ani wózka na razie nie poślemy dalej bo używamy więc siostra i szwagierka musiały kupić.

2017-07-08 12:21

Ja siostrze po synku moim oddałam wózek 3w1 (kupiliśmy nowy i mało go używaliśmy a fotelik to wcale) a że siostra tak naprawdę nie planowała już dzieci i wszystko co miała to po oddawała to musiałaby wszystko od nowa kupować a to są koszta więc daliśmy jej potrzebne rzeczy (łóżeczko, przewijak, wózek itp.) Fotelik służył jej z 8 miesięcy i kupiła sobie nowy większy ;)

2017-07-08 12:05

Fajna sprawa. Moja siostra dała mi fotelik dla synka do auta, ale uszkodzony, dlatego myślę o zmianie, mało jeździmy, ale niewiele trzeba, żeby coś się stało, do tego drugi ma również uszkodzony, nie wiem co ona z nimi robi. Ech......

2017-07-08 11:48

Ja przy pierwszym dziecku sporo rzeczy nakupowałam i dużo też podostawałam ale wszystko przekazałam siostrze która rok po mnie została poraz pierwszy mamą a że następne moje dzieciotko to był chłopiec (pierwszą dziewczynka) to bratowa przekazała rzeczy po swoim synku dla mojego a teraz w trzeciej ciąży będzie dziewczynka więc siostra mi oddała rzeczy które ja jej kiedyś dałam ;) zaznaczę że przez te lata rodziły się u nas sami chlopcy więc siostra się ucieszyła że w końcu jakaś dziewczynka będzie ;) my sobie pomagamy jak tylko możemy ;)