Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Zwycięzcy konkursu forum LOVI - edycja CZERWCOWA 2017

Data utworzenia : 2017-07-05 11:40 | Ostatni komentarz 2017-10-23 23:17

Redakcja LOVI

11182 Odsłony
310 Komentarze

Drodzy użytkownicy! Z przyjemnością ogłaszamy wyniki CZERWCOWEJ edycji na najbardziej pomocne użytkowniczki forum LOVI! NAGRODĘ GŁÓWNĄ – laktator Expert - otrzymują: Aleksandra91 emmkao EwaK90 gabilabi Kasia.S magros Marta.Wroblewska Michalina-1992 NatkaF Zamarancza WYRÓŻNIENIE – kolorowe wkładki laktacyjne - otrzymują: 0202oliwcia agn_kaw AnnaLeszk aleks1983 Darka17772 Ewcia88 Joanna-1 Mama_Arka_Martynki Zabusia90 Zezowata Wszystkim serdecznie gratulujemy! Zapraszamy do kolejnej edycji konkursu! Pozdrawiamy serdecznie, Redakcja LOVI

2017-07-20 17:48

Ja już zaznajomiłam się instrukcją jak z nim postępować, jak składać, co i jak myć i dezynfekować.

2017-07-20 10:01

Aleksandra oczywiście, że jak to nazwałaś pełnowymiarowy produkt. Takie upominki bardzo cieszą. Niech Ci dobrze służy.

2017-07-20 09:48

pierwszy raz jak sprawdziłam jego cenę to się zgarbiłam, szok , że takie urządzenie może tyle kosztować. Myślałam, że to może będzie jakiś próbny czy taki typowy do testowania. A tu szok! Normalnie pełnowymiarowy produkt, zapakowany jak by go w sklepie kupić. :) LOVI lubi zaskakiwać :D podoba mi się to :D

2017-07-19 23:11

Szok ile laktator może kosztować. Fajnie, że dobrze wyszło, ale następnym razem niech dzwoni

2017-07-19 20:30

Nie no generalnie sąsiadka nie jest zlodziejką, to bardzo miła Pani i właśnie mi tę paczkę przyniosła. Ale kurier nie może wiedzieć czy to osoba godna zaufania. Gdyby zadzwonił to bym mu pozwoliła zostawić u niej bo to spoko kobieta. Ale nie dzwonił. Pomyślałam jeszcze że może numeru telefonu nie miał. Ale numer na paczce jest napisany. Więc po prostu mu się nie chciało nawet dzwonić. I zostawił sprzęt za 600zł u kogoś bez wiedzy czy może zaufać. A ja sobie miałam szukać u kogo ta paczka może być. Zadzwonię jutro i powiem żeby go upomnieli, bo tak nie wolno się zachowywać. Można zadzwonić i powiedzieć "kobieto paczke mam a ciebie nie ma, co mam z nią zrobić". A sam sprzęt - marzenie :) Pierwsze wrażenie - jaki on jest malusi ! Zgrabniutki taki. Znajoma miała laktator innej firmy to był ogromny i nie poręczny. A ten- super :) W ogóle też zaskoczona jestem że tam jest w zestawie też opcja do ręcznego odciągania i że całość jest w etui z rączką. Idealny do zabrania w podróż. No i wkładki laktacyjne też mnie pozytywnie zaskoczyły. Akurat byłam ciekawa ich, to będę mogła przetestować :) Dziękuję bardzo Lovi za tę możliwość :)

2017-07-19 20:05

oj kurcze, ale palant z niego! rób awanturę! tak być nie może, trzeba tępić takie towarzystwo! paczka to paczka, wiadomo, że taki sprzęt piechotą nie chodzi i ma swoją wartość, ale co za typ! Walcz!

2017-07-19 20:03

A to kurier, jestem w szoku, bo mi kurier zawsze smsa wysyła i jest git zawsze w tek godzinie. Ja już mam jego nr tel i jakby co to mogę zadzwonić. Spróbuj odebrać paczkę, a jak nie uda się to powiedz do gls żeby Ci ją odebrali teraz od baby, albo kasę zwrócili, to im się odechce kombinować

2017-07-19 19:48

Oj to ja się dziwię że tak zostawił komuś paczkę bez poinformowania was o tym, .Do mnie czesto kurierzy dzwonią za nim przyjadą potwierdzić czy kogoś zastaną w domu .