Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Zwycięzcy konkursu forum LOVI - edycja CZERWCOWA 2017

Data utworzenia : 2017-07-05 11:40 | Ostatni komentarz 2017-10-23 23:17

Redakcja LOVI

11185 Odsłony
310 Komentarze

Drodzy użytkownicy! Z przyjemnością ogłaszamy wyniki CZERWCOWEJ edycji na najbardziej pomocne użytkowniczki forum LOVI! NAGRODĘ GŁÓWNĄ – laktator Expert - otrzymują: Aleksandra91 emmkao EwaK90 gabilabi Kasia.S magros Marta.Wroblewska Michalina-1992 NatkaF Zamarancza WYRÓŻNIENIE – kolorowe wkładki laktacyjne - otrzymują: 0202oliwcia agn_kaw AnnaLeszk aleks1983 Darka17772 Ewcia88 Joanna-1 Mama_Arka_Martynki Zabusia90 Zezowata Wszystkim serdecznie gratulujemy! Zapraszamy do kolejnej edycji konkursu! Pozdrawiamy serdecznie, Redakcja LOVI

2017-07-19 19:34

A mnie kurier tak załatwił, że info miałam że przewidywany czas dostawy 10-15. No to czekamy. Nic. 16.30- nic. Musieliśmy wyjść na godzinę do sklepu fotelik przymierzyć. No i oczywiście w tym czasie był kurier. Nie byłoby w tym nic złego gdyby nie fakt, że dostałam mail że paczka dostarczona. Ale gdzie, do kogo? Mąż dzwoni na infolinię GLSu. Mówią że na podpisie jest nazwisko xxx, czy kojarzymy kto to. No to mówi mąż że sąsiadka. No i ok, tylko jakim prawem kurier bez mojej wiedzy i bez mojej zgody zostawił paczkę u obcej osoby? Nie wie u kogo zostawia. A może moi sąsiedzi to złodzieje i wiecej paczki nie zobaczymy a zawartość paczki to 600zł? Pani w infolinii powiedziała że to już trzeba do konkretnego oddziału dzwonić żeby kuriera upomnieli. I tak zrobię. Jutro zadzwonię i chyba powiem że teraz to niech Pan kurier dyma do mnie i tę paczkę sam załatwia. Bo ja od niego nie dostałam informacji gdzie ją zostawił, tylko mail że dostarczona. Ale komu to już nie wiem. Gdyby zadzwonił i zapytał czy może zostawić to ok, nie ma problemu, ale on nic. Żadnego telefonu, żadnej informacji u kogo paczka jest. Oczekiwał że pół bloku obskoczę z zapytaniem czy czasem nie ma u nich mojej paczki? Także do mnie też paczucha przyszła tylko że jej jeszcze nie mam :) Paradoks taki :)

2017-07-19 19:15

Ola to prawda ;) ja przy pierwszym i drugim dziecku używałam i smoczki i butelki Lovi jak dla mnie najlepsze .

2017-07-19 18:56

no ja autentycznie puściłam mężowi dźwięk, a on na to , kiedy ja go włączę bo ile można czekać, a ja na to przecież on już chodzi. Ja dopiero zaczynam przygodę z macierzyństwem, ale pierwszą rzeczą jaką kupiłam to były smoczki marine mammy and daddy :) i jak tu nie wierzyć w przeznaczenie! Jesteśmy szczęściary dziewczynki, nie ma co! LOVl ma najlepsze produkty, szaty graficzne takie, że aż ciężko się na coś zdecydować, smoczki to bym chyba wykupiła wszystkie :D

2017-07-19 18:01

Ola ja byłam na warsztatach świadomej mamy i tam było stanowisko Lovi i pani nam pokazywała ten laktator a ja mówię a mogła by pani go włączyć bo chciałam zobaczyć jak głośny jest a pani mi mówi ale on jest włączony kurcze normalnie się zdziwiłam bo nic nie było słychać serio i już wówczas męczyłam męża że chcę ten laktator i nawet zaczęłam odkładać kaskę więc ogromnie się ucieszyłam że będę go testować . Lovi bardzo a to bardzo dziękuję ;))))))

2017-07-19 17:06

Aleksandra laktator laktarowi nie równy ja uwielbiam lovi i dla mnie najlepsze

2017-07-19 16:53

koleżanka mi mówiła, że laktator to taka tragedia głośne to jak traktor. Serio? Bo ja włączyłam ten na próbę, i wręcz się zdziwiłam i szukałam skąd się dźwięk wydobywa, bo nawet jak nagrałam jego pracę, to wgl jej nie słychać :) tak jak mówiłam ferrari :)

2017-07-19 15:56

Aleksandra absolutnie. Jeszcze się nasiedzisz przy laktatorze, pamiętaj jak urodzisz to w szpitalu raz dzidziusiek raz laktator i tak na zmianę i ruszy laktacja ;)

2017-07-19 15:53

według regulaminu, kubeczki zostaną wysłane po zakończeniu akcji, czyli po 30 lipca. :) Ja to bym się już najchętniej podłączyła :) ale nie chce pobudzić laktacji :) korci, oj korci :)