Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Zwycięzcy konkursu forum LOVI - edycja CZERWCOWA 2017

Data utworzenia : 2017-07-05 11:40 | Ostatni komentarz 2017-10-23 23:17

Redakcja LOVI

11186 Odsłony
310 Komentarze

Drodzy użytkownicy! Z przyjemnością ogłaszamy wyniki CZERWCOWEJ edycji na najbardziej pomocne użytkowniczki forum LOVI! NAGRODĘ GŁÓWNĄ – laktator Expert - otrzymują: Aleksandra91 emmkao EwaK90 gabilabi Kasia.S magros Marta.Wroblewska Michalina-1992 NatkaF Zamarancza WYRÓŻNIENIE – kolorowe wkładki laktacyjne - otrzymują: 0202oliwcia agn_kaw AnnaLeszk aleks1983 Darka17772 Ewcia88 Joanna-1 Mama_Arka_Martynki Zabusia90 Zezowata Wszystkim serdecznie gratulujemy! Zapraszamy do kolejnej edycji konkursu! Pozdrawiamy serdecznie, Redakcja LOVI

2017-07-22 23:01

Dokladnie emmkao ma rację od razu, potem brak sensu, ale też nie wiadomi czy będzie potrzebny. EwaK polecam. Ja jestem zadowolona z pralko suszarki.

2017-07-22 18:44

Jeśli macie i chcecie używać szumisia to najlepiej już od początku, żeby dziecko nie odzwyczaiło się od szumu jaki miało będąc w brzuszku.

2017-07-22 14:47

Koleżanki córka wyrosła już z szumisia i poprosiłam ją pożyczenie , bo nie chce sprzedawać tylko zostawić na kolejne dziecko. Koleżanka niedawno urodziła i powiedziałam , że jak ona mogła funkcjonować bez tego gadzetu. Mała ma 4 tygodnie, teraz spokój w domu jakby dziecka nie było.

2017-07-22 12:46

Moja siostra używała suszarki do włosów do uspokajania malucha. Wieszała suszarkę na rogu łóżeczka i ona sobie gdzieś tam w przestrzeń dmuchała a mały się uspokajał. Mnie się marzy właśnie pralko-suszarka bo w moim malutkim mieszkaniu zimą pranie będzie wisiało na suszarce w salonie. I o ile przy dwójce dorosłych to nie problem, bo pranie się robi dwa razy w tygodniu max, to przy maluchu będę mieć suszarkę na stałe wkomponowaną w wystrój salonu, szczególnie że zamierzam używać pieluch wielorazowych. Upatrzyłam sobie już malutką pralko suszarkę która będzie mi pasować rozmiarowo do łazienki, ale cena mnie boli przy obecnych wydatkach i ciągle się waham. Tak patrząc na to ile nasze mamy się namęczyły przy nas, to normalnie podziwiam. Nie miały 3/4 rzeczy z których dziś my możemy korzystać.

2017-07-22 09:01

Mama ja bym nie kupiła tego szumisia wolałabym metodę babci ale ostatnio dowiedziałam się że dostanę szumisia więc przekonam się czy faktycznie wart ten gadżet swojej ceny :)

2017-07-22 08:55

U mojej koleżanki szumiś się nie sprawdził. Dla naszych mam udogodnieniem stała sie pralka automatyczna, a dla nas to normalka, tak jak coraz czesciej pralko - suszarka czy sama suszarka

2017-07-22 06:55

Nasze mamy już i tak miały więcej niż nasze babcie ta technika tak szybko idzie do przodu my to będziemy w szoku jak same zostaniemy babciami hihihi

2017-07-21 23:41

Z pewnością, było trudniej, nie było tych wszystkich udogodnień jakie teraz mamy, a jednak świetnie radziły sobie ze wszystkim.