Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Konkurs <b>"List do Świętego Mikołaja" </b>

Data utworzenia : 2016-11-25 10:16 | Ostatni komentarz 2016-12-09 23:57

Redakcja LOVI

42540 Odsłony
1008 Komentarze

Mamo, napisz nam, jakie jest Twoje marzenie związane z maluszkiem. Nie możemy wprawdzie obiecać, że Mikołaj je spełni, ale na pewno wstawimy się u niego, a 60 najciekawszych, najbardziej wzruszających i najoryginalniejszych odpowiedzi nagrodzimy wspaniałymi zestawami LOVI pod choinkę. Przypominamy, że zgodnie z regulaminem we wpisie należy podać kolor zestawu, który chce się otrzymać (mięta albo róż). W przypadku braku informacji kolor zostanie wylosowany. Wyniki są już dostępne na stronie LOVI w zakładce konkursy http://lovi.pl/pl/konkursy/901 Wszystkie posty "List do Mikołaja", które zostały dodane poza wątkiem konkursowym, zostaną usunięte, by nie robić na forum bałaganu. Pozdrawiamy.

2016-11-27 08:02

Drogi Mikołaju! Moim największym marzeniem jest to zeby córeczka, z ktora mam termin na 2.01.2017r. szczesliwie sie urodziła, była zdrowa i przynosiła tyle pociechy i radości co jej starszy braciszek Franuś☺ Miła niespodzianka bylo by znaleźć różowy zestaw LOVI pod choinką, ktory czekał by już na Marysie. Bo wiesz Mikołaju moge Ci zdradzić, że mam ciche przeczucie iż na święta powiększy sie moja rodzinka ☺

2016-11-27 01:35

Kochany Święty Mikołaju! Spelniles już moje najwieksze marzenie - w marcu urodzi się moja kochana córeczka. To najpiękniejszy prezent jaki może dostać każda kobieta. Razem z tatusiem bardzo się cieszymy i nie mozemy się już doczekać, kiedy się w końcu zobaczymy. Wiem, że z mala wszystko w porzadku, ale jeśli możesz to szepnij słówko komu trzeba żeby powitała nas w punktacji 10/10. I trzymaj z nami za to kciuki ;-) Gdybym mogla wybrac jakis prezent dla mojej ksiezniczki, to bardzo Cię proszę o poczucie humoru i przepiękny uśmiech. Z tym będzie jej łatwiej poradzic sobie w codziennych trudach życia. Gdybyś mógł jeszcze przekazać jej szczypte swojej radości z pomagania innym i bycia dobrym człowiekiem to będę Ci dozgonnie wdzięczna. Z całego serca pozdrawiamy: Mama, tata i mała księżniczka :-) P.s. mleko i ciasteczka będą na parapecie, a Tato ma już zapas skarpet :)

2016-11-27 00:12

Drogi Święty Mikołaju Dla mnie największym prezentem było przyjscie na świat mojego synka . Mam wspaniałego męża , który mnie wspiera , mamy co jeść , gdzie spać , Tworzymy kochającą się rodzine , jesteśmy bardzo związani z naszymi bliskimi , mamy sporo rodzeństwa . Moim jedynym marzeniem jest to, żebyśmy wszyscy byli zdrowi ,szczególnie mama mojego męża , która jest chora . To niesamowita i wyjątkowa osoba , jej podejście do dzieci jest cudowne . Nigdy takiego nie widzialam u innej osoby , Potrafi uspokoić bez najmniejszego problemu dzieciątko . Widać jak bardzo kocha swoje dzieci i wnuki . Do tego nigdy nie narzeka , zawsze powtarza ,że dobrze sie czuje. Serce mnie boli jak widze jej stan zdrowia. Mam tylko jedno życzenie aby mojej tesciowej udalo sie pokonać chorobę i aby Nowy Rok przyniósł same dobre nowiny, a Tobie Święty Mikołaju życzymy Wesołych Świąt :))

2016-11-26 23:55

Nasz Drogi Mikołaju, który mieszkasz w zimowym kraju. Proszę przynieś nam prezenty A dzidziuś będzie uśmiechnięty Kubek Lovi albo dwa Napijemy się raz dwa Duża butelka i mała butelka To dobry sposób na głód bąbelka A na dodatek stylowy smoczek By dobrze minął nam pierwszy roczek To wszystko na ładnym łańcuszku By dobrze było w maleńkim brzuszku Nasz wymarzony zestaw miętowy Dla grzecznych dzieci zawsze gotowy Dziękujemy za Lovi prezenty Żyj nam długo Mikołaju Święty!

2016-11-26 23:38

Dzień w ktorym dowiedzialam sie, ze jesten w ciazy byl najszczesliwszym dniem w moim zyciu. Potem pierwsza wizyta u ginekologa, zeby zobaczyc malenstwo... i informacja ktora mnie zalamala... wielki guz na macicy z podejrzeniem najgorszego. Skierowanie do szpitala. Badania. Musza rozciac, zeby sie dowiedziec co to za świństwo. Czekamy do zakonczenia pierwszego trymestru. Wstawilam sie na umowiona operacje. Informuja mnie, ze w razie raka musze wybrac... ratuja mnie czy malenstwo. Wybór byl prosty, urodze, dam rade. Wtedy powiedzialam do męża "jezeli to rak, mam nadzieje, ze uda nam się spedzic razem chociaz jedna Wigilię". Dzis Miśka jest z nami, ja czuje sie dobrze. Moim życzeniem jest abysmy mogli spedzic ze soba jak najwiecej swiat i zwyklych dni.

2016-11-26 23:34

Kochany Święty Mikołaju! Moim największym marzeniem jest aby mój synek przeszedł dobrze operację stopki aby w przyszłości mógł biegać i cieszyć się zdrowiem! Od urodzenia ma stopkę końską szpotawą i problem z krążeniem. Marzymy aby mimo ortezy i szyny, które będzie musiał nosić 3 lata będzie dzielny i da radę mimo łez i bólu... Proszę Cię też o cierpliwość i wytrwałość dla NAS RODZICÓW bo to my jesteśmy dla naszego brzdąca największym wsparciem! :) Pozdrawiamy Mama, Tata i Maciuś :)

2016-11-26 23:14

List do. Świętego mikołaja Drogi święty mikolaju caly rok bylam grzeczna mamusia wstawalam do corki w nocy karmilam mylam tulilam i bawilam sie z moja dZiewczynka. Chodzilam do lekarza częściej niz na zakupy .kupowalam mnóstwo ubranek zabawek ma ich wiecej niz ja par spodni :) nie wychodzilam z domu po 19 no chyba ze na spacer z dzieckiem spać ChodZilam o21 jak tylko pozwolila mi corka no chyba ze ona wolala jeszcze sie pobawic . Mysle mikolaju ze moj list do ciebie dotrze bo pisze go siedzac cichutko w kacie kolo lozeczka spiacej corki Oto moja lista zyczen Chcialambym dostac od Ciebie dodatkowa pare nog bym mogla sobie je podmienic gdy moja odmowia posłuszeństwa. Chcialabym dostac dar przekonywania gdzyz moj juz sie wyczerpal . przydalaby sie moja dawna talia "ossy" bo gdzies mi sie zgubila miedzy 4 miesiacem ciazy a 11mies.zycia mojej corki co ny tu jeszcze chciec aa tak nie zapomnij drogi mikolaju o ogromnej sile taka jaka ma pudzianowski gdyz moje rece odmawiaja posłuszeństwa i nie maja sily dźwigać dziecka i zakupow jednoczesnie Jeszcze poprosze o dzien wolnego bym mogla go przespać i odpocząć bo moje worki pod oczami jakimś dziwnym trafem odstraszaja wszystkich przechodniów gdy ide z corka na spacer poprosze o szafe ubran bo moja ogranicza sie do jednej polki na ktorej lezy para dresow na zmiane Poprosze o dodatkowa pare oczu bym mogla widziec wszystko dookola corki Zyczenia mamusi Pozdrawiam

2016-11-26 23:11

Drogi mikołaju jak co roku proszę Ciebie o zdrowie dla naszej całej rodziny a w szczególności dla naszej cudownej córki Julki. Proszę aby nadchodzący rok był równie udany jak ten obecny, który był dla mnie najcudowniejszym w całym moim życiu. To w tym roku spełniło się moje największe marzenie - moja córka przyszła na świat. Proszę Ciebie aby każdego dnia moja Julka obdarowywała mnie swoim uśmiechem, aby super się rozwijała. Już nie mogę się doczekać, aż zacznie chodzić , mówić. Czekam na słowa które do mnie wypowie : KOCHAM CIĘ MAMO.