Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Konkurs <b>"List do Świętego Mikołaja" </b>

Data utworzenia : 2016-11-25 10:16 | Ostatni komentarz 2016-12-09 23:57

Redakcja LOVI

42545 Odsłony
1008 Komentarze

Mamo, napisz nam, jakie jest Twoje marzenie związane z maluszkiem. Nie możemy wprawdzie obiecać, że Mikołaj je spełni, ale na pewno wstawimy się u niego, a 60 najciekawszych, najbardziej wzruszających i najoryginalniejszych odpowiedzi nagrodzimy wspaniałymi zestawami LOVI pod choinkę. Przypominamy, że zgodnie z regulaminem we wpisie należy podać kolor zestawu, który chce się otrzymać (mięta albo róż). W przypadku braku informacji kolor zostanie wylosowany. Wyniki są już dostępne na stronie LOVI w zakładce konkursy http://lovi.pl/pl/konkursy/901 Wszystkie posty "List do Mikołaja", które zostały dodane poza wątkiem konkursowym, zostaną usunięte, by nie robić na forum bałaganu. Pozdrawiamy.

2016-11-27 10:25

Drogi Mikołaju :) Moim największym marzeniem jest,aby mój synek Alanek urodził się cały i zdrowy.Mamy termin na luty 2017,ale już te Święta będziemy razem.Mimo,że jest w brzuszku będzie ze mną ubierał choinkę,będzie smakował potraw wigilijnych...Długo czekaliśmy na niego i będzie to największy Dar dla nas,dlatego spraw,aby wszystko było dobrze i odbyło się bez żadnych komplikacji.

2016-11-27 10:15

Drogi Święty Mikołaju, Za mną mnóstwo nieprzespanych nocy i wiele jeszcze przed mną, mnóstwo nerwów i stresów o zdrowie swoich dzieci, i choć czasem mam wszystkiego dosyć i nie mam już siły odpowiadać na miliony pytań " a dla czego.. " to proszę Cię żeby ten czas trwał jak najdłużej. I mimo że nie mogę wyjść z domu bez odrywania syna od swojej nogi to wiem że przyjdzie taki czas że dzieci dorosna a ja zatesknie za tymi czasami i za tym że byłam ich całym światem. Dla tego proszę cię żebyś dał mi się tym cieszyć jak najdłużej.

2016-11-27 10:07

Kochany Święty Mikołaju! Nie wiem czy wiesz (bo jesteś zajętym człowiekiem i może Ci to umknęło) ale spodziewamy się drugiego bobaska. Obecnie mamy 7-letniego Kacperka i jestem w 21 tyg. ciąży. Ciąża swego czasu (tj. w 12 tc) była zagrożona... Pewnego wieczoru po kąpieli zaczęłam obficie krwawić... To było coś bardzo strasznego, całe życie mi przeleciało mi przed oczami... Jadąc do szpitala myślałam że to koniec, że już go nie ma... Gdy na badaniu usg w szpitalu zobaczyłam jak mojemu maleństwu bije serduszko - płakałam ze szczęścia. To był cud... Mój maluszek mimo iż był bardzo malutki okazał się być silnym bobaskiem, który walczył by rozwujać się pod moim sercem. Mimo iż od tamtego czasu minęło kilka tygodni ja cały czas żyje w strachu, że może się coś stać. Po nocach śnią mi koszmary związane z tym nieszczęsnym wieczorem - mam traumę. Lekarz mówi że jest już wszystko dobrze tylko musze wypoczywać. Na ostatnim usg dowiedzieliśmy się że będzie to chłopczyk. Chłopczyk imieniem MIKOŁAJ. Zakochałam się w tym imieniu. Tak więc kochany Św. Mikołaju prezent jaki bym chciała od Ciebie dostać to taki żeby nasz Mikołaj został w brzuszku jak najdłużej i żeby urodził się zdrowy. P.S. Jak co roku zostawimy Ci z Kacperkiem ciasteczka i szklankę mleka. Pozdrawiamy cieplutko i życzymy Ci dużo zdrówka byś mógł odwiedzać dzieci i spełniać ich wszystkie marzenia :)

2016-11-27 09:46

Pragnę uśmiechu na buzkach moich chłopców, dla 4 miesięcznego maluszka zdrowego brzuszka i smoka który uspokoi go tak jak moja pierś ( to bardziej prezent dla mamy ;-) ) a dla starszego 3 latka mniej infekcji przynoszonych z przedszkola :-) no i oczywiście wymarzonego prezentu a pomysłów w jego malej główce miliony:-)

2016-11-27 09:32

Kochany Święty Mikołaju, Jestem mamą 7 miesięcznej dziewczynki. Ma na imię Viviana i jest moim największym skarbem. Kiedy ujrzałam dwie kreski na teście ciążowym ogarnęło mnie ogromne szczęście,a jednocześnie strach. Strach czy będę dobrą mamą ,czy dam jej wszystko czego potrzebuje i czy będzie zdrowa. Przez 9 miesięcy lezalalam w łóżku próbując dotrwać do końca Ciąży. Udało się. 30 marca 2016 urodziła się ona. Piękna,malenka i delikatna. Od tamtej pory celem mojego życia jest wychować ja na szczęśliwa,dobra i uczciwą osobą e. I proszę Cię abyś mi w tym pomógł. Proszę nys razem ze mną i jej tata nauczył odróżniać Vivi dobro od zła. Pokazac jej ,że ważna jest rodzina,uczucia ,a nie dobra materialne. Nauczmy ja szacunku do innych. Proszę Cię byś spełnił moje życzenie i pomógł przez całe życie spełniać jej marzenia. Chciałabym również dla niej dużo zdrowia i siły ,by umiała stawić czoła wszystkim trudnosciom jakie napotka w swoim życiu. Ale mam jeszcze jedno życzenie. Proszę o szczęście dla naszej trójki. Czasem budzę się z ogromnym strachem, jako dziecko straciłam Tatę w wypadku samochodowym. Wiem jakim bólem jest strata rodzica, prosze Cię więc o to,bys spełnił moje życzenie i nie pozwolił doświadczyć tego mojej córeczce. Kochany Mikołaju wierzymy w to,ze pomożesz spełnić nasze marzenia! Uwielbiamy Cię i serdecznie pozdrawiamy! Rodzice Vivianki. :) PS. Mamy jeszcze takie skromne marzenie. Spraw żeby przesypiala noce i miała chociaż jedna drzemkę w ciągu dnia. Tak bardzo chcielibyśmy się wyspać. Chociaż w te Święta!:) A list dotyczy tego małego szkraba ze zdjęcia:).

2016-11-27 09:09

Kochany Święty Mikołaju , 24 czerwca 2016 r .o godz 12:00 przyszła na świat moja córeczka Michasia .Urodziła się w 27 tygodniu ciąży .Miska wazyla 500 gram i miała 32 cm .W szpitalu spędziliśmy 83 dni .Mimo niskiej wagi i szybkiego rozwiązania ciąży Nasza Michasia jest całkowicie zdrowa ☺.Ta dzielna dziewczynka nie przeszła żadnych wylewow , martwiczego zapalenia jelit i innych następstw związanych z przedwczesnym porodem .Kochany Mikołaju nasza Misia dziś ma 5 miesięcy i waży 4320 gram .Przeważnie w listach do Ciebie piszemy co chcielibyśmy dostać .Ja dostałam już wszystko co najlepsze .Proszę Cię spraw żeby dzieci na calym swiecie nie cierpiały .Nie chorowaly.Żeby mogły cieszyć się życiem i dawać radość swoim rodzicom .Taki właśnie prezent chcielibyśmy od Ciebie dostać .Widzieliśmy w szpitalu cierpienie dzieci i ich rodziców .Pomóż tym chorujacym dzieciaczkom wygrać z chorobami jakie je trapia . Dziękujemy MICHASIA I BARTUS ,Mama Ola i Tata Waldek Ps .I Ty kochany Mikołaju dbaj o siebie ☺

2016-11-27 08:42

Święty Mikołaju ! Ten rok był dla nas wszystkich bardzo stresujący, ciąża w ktorej aktualnie jestem jest zupełnie inna od poprzedniej która przechodziła bez problemowo. Dlatego moim największym marzeniem na ta chwile jest jedynie to żeby dziecko które nosze przyszło szczęśliwie na świat i było w pełni zdrowe :) poza tym świetnie byłoby otrzymać taki zestaw aby ten okres jak sie urodzi mała Oliwia był także spokojny bez kolkowy i bez problemowy jak z jej starsza siorstra :) Dodam ze nigdy nie wygraliśmy nic a to byłaby miła niespodzianka :) Pozdrawiamy i trzymamy kciuki :)

2016-11-27 08:16

Mikołaju! Wiem, ze jesteś zabiegany ale ja tak szybciutko - nie zajme Ci wiele czasu. Zapytano mnie jakie jest moje najwieksze marzenie dotyczace mojego maluszka? Jak pewnie wiesz - bo Mikołaj wszystko widzi - mam dwoje wspanialych dzieci, urwisa Wojtusia i jeszcze brzuszkową Dorotkę. Nie bedzie chyba zaskoczeniem jak napisze, ze chcialabym zeby moje dzieci byly zdrowe, piekne itd, ale chyba najwiekszym marzeniem jest, zeby byly szczesliwe i spełnione. Kocham je ponad swoje zycie! Świeta juz blisko, wiec i Tobie zyczę spełnienia i szczescia, zeby to byly wyjątkowe świeta :) Trzymaj się cieplutko i koniecznie założ szalik i czapke - w wigilie podobno ma byc mroźno :) Całuje i sciskam Cie mocno Magda J. P.S. Daj Rudolfowi i pozostalym reniferom dodatkową porcje owsa - należy się chłopakom za kawał dobre roboty :)