Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Ciąża i poród (2322 Wątki)

Kompletujemy wyprawkę dla noworodka

Data utworzenia : 2014-04-02 10:29 | Ostatni komentarz 2016-11-25 10:11

Redakcja LOVI

81935 Odsłony
1892 Komentarze

Za chwilę Twój maluszek pojawi się świecie. Chciałabyś dać mu wszystko co najlepsze i wskazane. Podpowiemy Ci, jak skompletować wyprawkę, by z dbałością o racjonalność i kieszeń, zapewnić maleństwu wszystko, co potrzebne.

2015-04-18 22:46

Powłoka kosztuje raptem 22zł, a jednorazowy podkład czasem się nie sprawdzi przy "mokrzejszej" sprawie o czym się przekonałam przewijając młodego na kanapie. aczkolwiek jak przecieknie to też niekoniecznie w dużych ilościach. Gorzej jak będą wymioty, tfu, tfu

2015-04-18 22:38

Te poduchy które ja mam maja troczki zeby je przywiązać do łóżeczka i maja zdejmowane powłoczki zeby moc prac co jest bardzo wygodne. Ja pod prześcieradło włożyłam podkład jednorazowy myślę ze wystarczy. Wolałam podkłady kupić niż powłokę na materac bo jest droższa i musiałabym mieć na wymianę druga. A tak ciach prach jednorazowy i z głowy.

2015-04-18 21:05

A i polecam zaopatrzyć się w osłonkę pod prześcieradlo, by różne różniste wydzi!eliny nie przedostały się do materaca. Nie tylko siuśki, ale i rzyguśki..

2015-04-18 20:33

Same poduszki bez troczków to będą opadać i zajmują trochę miejsca. Poszukaj w komisch ja 2 porządne za 13 zl kupiłam a i najlepiej aby miały zdejmowane poszewki, a nie tylko poszewka wypchana i zszyta na amen. I u takiego półrocznoaka niemsprawdzają sięm wielokolorowe, go ma za dużo bodźców prz3ed snem

2015-04-18 11:19

A samo porozkładanie poduszek nie wystarczy? Z drugiej strony masz Aga rację. Patrzyłam na allegro i to nie jest wcale tak wielki wydatek.

2015-04-17 23:45

nie są drogie takie ochraniacze ale lepiej tak na wszelki wypadek mieć. Jak maluch ruchliwy to nie ciężko o uderzenie się w szczebelki a tak - miękka amortyzacja i unikamy płaczu hehe ;) ja kupiłam ochraniacz z poduch bo poduchy są grubsze a ochraniacz zwykły jest cienki. Wiec osobiście preferuje poduchy również to fajnie i oryginalnie wygląda. Ja kupiłam na pol łóżeczka nie na cale bo wydawało mi się to zbędne.

2015-04-17 21:36

Może zakupię coś podobnego. Nie sądziłam wcześniej, że może być taki ochraniacz potrzebny.

2015-04-17 17:04

mój ochraniacz składa się z 6poduszek kazda osobno wiazana a powloczke można rozebrać i uprać co też jest super;) i uroczo wygląda taki ochraniacz z poduch ;) jestem w nim zakochana i napatrzeć się nie mogę na mój komplet poscieli ;)