Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Ciąża i poród (2322 Wątki)

Kompletujemy wyprawkę dla noworodka

Data utworzenia : 2014-04-02 10:29 | Ostatni komentarz 2016-11-25 10:11

Redakcja LOVI

81958 Odsłony
1892 Komentarze

Za chwilę Twój maluszek pojawi się świecie. Chciałabyś dać mu wszystko co najlepsze i wskazane. Podpowiemy Ci, jak skompletować wyprawkę, by z dbałością o racjonalność i kieszeń, zapewnić maleństwu wszystko, co potrzebne.

2015-06-20 17:54

ja na początek zakupiłam 10 tetrowych i 3 flanelowe i wystarczyło. Tetrowych używałam jak synek ulewał, ale tez podkładałam pod główkę na spacerze. Flanelowa była to kąpieli i do łóżeczka. Później jeszcze dokupiłam kilka terowych, ale to z racji tego, ze te stare były już sprawne i takie niemiłe. Ja to robiłam takie zakupy na allegro, bo tam najtaniej wyszło. Pamiętajcie żeby dokładnie sprawdzić jak duże sa te pieluszki jakie chcemy kupić, bo czasami jest niższa cena, ale z tej racji, ze i pieluszki są mniejsze.

2015-06-20 14:35

hirudo-bonum ja miałam w domu na początku 10 pieluszek tetrowych i potem jeszcze dokupiłam 10, bo było ich za mało. Tylko, że mój synek bardzo mocno ulewał, więc pieluszka była co chwilę do wymiany.

2015-06-20 13:01

ja kremu z filtrem nie kupuje, ale każdy robi jak uważa :) ja mam termometr do kąpieli BEABA mam nadzieję że okaże się skuteczny :)

2015-06-20 11:12

Mam w rodzinie farmaceutkę i siostrę współpracującą z apteką, więc przez nie dowiem się co ewentualnie mogę zastosować. Jak dostanę tylko jakieś wskazówki odnośnie kremu z filtrem dla malucha, to dam znać. Kumpela - ja mam 1 flanelową i 6 tetrowych.

2015-06-20 09:43

Tez mam ten termometr w wanience ale niestety po pary kapielach termometr nie dziala...

2015-06-20 09:39

Ja kupiłam za mało flanelowych pieluch

2015-06-19 23:37

Na wyprawke dla malusza nie muszę dużo wydać sporo rzeczy mamy po córce, na pewni czeka zakup mnie ubranej na wyjście ze szpitala, pieluszek, kosmetyków no i mazy mi się jeszcze drewniana kolyska moze te mazenie się spelni

2015-05-16 15:55

U nas wanienka jest z termometrem z czego się cieszę bo mielismy kupiny termometr z baby ono taka żyrafa ale nie pokazywał żadnej temperatury czy w zimnej czy we wrzątku kreska była w miejscu. Patrzyłam w realu takie wanienki są za 79zł. Pieluchy tetrowe mają różne ceny zależy od tego czy zwykłą biała czy kkolorowa czy flanelowa te są Chyba najdroższe.