Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Ciąża i poród (2327 Wątki)

Kompletujemy wyprawkę dla noworodka

Data utworzenia : 2014-04-02 10:29 | Ostatni komentarz 2016-11-25 10:11

Redakcja LOVI

81986 Odsłony
1892 Komentarze

Za chwilę Twój maluszek pojawi się świecie. Chciałabyś dać mu wszystko co najlepsze i wskazane. Podpowiemy Ci, jak skompletować wyprawkę, by z dbałością o racjonalność i kieszeń, zapewnić maleństwu wszystko, co potrzebne.

2015-07-03 14:51

My mamy kołderkę i też jest za duża do łóżeczka. Miał to być komplet do łóżeczka, a kołdra się nie mieści i musi być zwinięta na pół.

2015-07-03 10:07

Przyznam szczerze ze mam kołderką z całego kompletu i jeszcze nie używałam jakoś eydale mi się ze jest za dużą do tak malego dziecka . Nie wszystkie dzieci lubią rożki moja zauważyłam wolała mieć swobodniej nóżki i taki cienki spiworek teraz się sprawdza. Ale dla takiego swiezaka to na początek rożek tylko nie gruby latem :-)

2015-07-03 09:38

Taki śpiworek niby dobra rzecz, ale niekonieczna. Jak dziecko większe to już kołderkę może mieć.

2015-07-03 09:27

Artan ja dla syna miałam taki śpiworek rozpinany na ramiączkach, i jak zaczął chodzić i wstawać na nóżki po przebudzeniu, zostawiałam mu odpięty na ramionkach, aby mógł swobodnie wstać i się z niego wygramolić.

2015-07-02 23:20

Sa różne rozmiary śpiworków ja mam duży i mały . więc na zimę powinien być dobry chociaż u nas jest ciepło zimą gorzej jest zanim zaczną grzać w tamtym roku bardzo długo nie włączali ogrzewania po kilka razy dzwoniłam do spółdzielni. Rozka nie używałam aż tak długo bo synek był długi i nie dało się to go tak zawinąć ale używałam jako kordełki

2015-07-02 22:27

U nas córeczka nie chciala spać w takim spiworku Dla synka kupilam jeden zwykly rożek i to nam wystarczy w razie czego zawsze można zawinąć w kocyk

2015-07-02 22:12

Ja od kuzynki mam taki usztywniany rożek ( z tyłu jest wkładka chyba z czegoś w rodzaju takiej drapiącej gąbki pod prysznic). Śpiworek chyba lepszy na zimę. Latem tylko rożek wystarczy, a to i tak chyba za dużo będzie.

2015-07-02 21:41

Ja o takich śpiworkach nie wiedziałam. Teraz mój synek jest już za duży na takie wynalazki. Zamiast śpiworka mieliśmy rożek bez usztywnień i u nas sprawdził sie doskonale. Miałam też jeszcze na strychu kilka ubranek po córce.