Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Ciąża i poród (2326 Wątki)

Kompletujemy wyprawkę dla noworodka

Data utworzenia : 2014-04-02 10:29 | Ostatni komentarz 2016-11-25 10:11

Redakcja LOVI

81979 Odsłony
1892 Komentarze

Za chwilę Twój maluszek pojawi się świecie. Chciałabyś dać mu wszystko co najlepsze i wskazane. Podpowiemy Ci, jak skompletować wyprawkę, by z dbałością o racjonalność i kieszeń, zapewnić maleństwu wszystko, co potrzebne.

2015-07-02 11:22

Ja też mam dużo ciuszków po synku na szczęscie większość pasuje chłopcu i dziewczynce. Juz chyba te większe są takie bardziej chłopięce więc albo je sprzedam albo może z kimś wymienię ale na razie daleka droga do tego.

2015-07-02 11:11

Ja mam większość rzeczy po pierwszym synku więc nic nie kupowałam, chyba kupiłam jedno body :-) ale mam ich sporo w różnych rozmiarach, więc po co będę wydawała pieniądze, ubranka wyprałam, wyprasowałam i czekają w torbie na poród:-) więc różne ubranka, body, czapeczki, skakpeteczki są:-) Po za tym mam smoczek z lovi, butelkę na mleko w razie czego,pieluchy tetrowe,pampersy i już sama nie pamiętam co jeszcze :-)

2015-07-02 10:52

Kum_pela a możesz podać link do strony, bo też szukam fajnego bambusowego kocyka, a widzę, że są również pieluszki otulacze bambusowe i głupieję, bo nie wiem, czy to będzie to samo.

2015-06-29 16:37

Ja na nic zbędnego też pieniędzy nie wydałam. Kupiliśmy tylko to, co jest niezbędne.

2015-06-28 15:38

Zdam wam relacje jak dojdzie do mnie kocyk podobno taki fajny i zachwalany wiec sprawdzę

2015-06-28 15:24

Dokładnie jest tyle tych drożności ale to tylko strata pieniędzy i miejsca. Ja przy pierwszym i przy drugim dziecku kompletuje wyprawkę bardzo dokładnie i nie kupiłam nic co by okazało się zbędne . każda rzecz się przydała w 100% sprawdziła. Takie poszukiwania wymagają czasu i czytania opini lub sprawdzenia osobiście.

2015-06-28 11:25

Aga- też tak uważam. Dlatego połowy gadżetów nie kupuję. Wiadomo- jak jest potrzeba, to się w coś zaopatrzę, ale nie żeby od razu na każdą nowość się rzucać.

2015-06-27 22:16

no dokładnie :) chociaż jak widzę coś ładnego to chcę kupić a jak jest coś bez czego mogę sobie poradzić np. sterylizator to nie kupuje :) a kocyk bambusowy bym kupiła bo bardzo mi się podobają te wzory niektóre :D