Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Ciąża i poród (2339 Wątki)

Kompletujemy wyprawkę dla noworodka

Data utworzenia : 2014-04-02 10:29 | Ostatni komentarz 2016-11-25 10:11

Redakcja LOVI

82160 Odsłony
1892 Komentarze

Za chwilę Twój maluszek pojawi się świecie. Chciałabyś dać mu wszystko co najlepsze i wskazane. Podpowiemy Ci, jak skompletować wyprawkę, by z dbałością o racjonalność i kieszeń, zapewnić maleństwu wszystko, co potrzebne.

2015-11-17 16:02

Gosia na pewno emocje pozytywne przy nowych rzeczach sa. Pamiętam swoje po zakupach ciuszków, wózka,łóżeczka i tego wszystko dla małej. Mogłam cały czas się na to wszystko patrzeć dotykać heh My też na swoim a przy dzecku miejsce jakoś mniej się zrobiło np na salonie to kojec to zabawki to krzesełko do karmienia....

2015-11-17 15:25

Ja uprałam dziś bujaczek, mam nadzieję, że nie na darmo.. Mąż ma dziś odebrać wózek 3w1 i aż jestem go ciekawa - może to i durne ale dawno się tak nie ekscytowałam. Od roku mieszkamy już na swoich czterech kątach, wcześniej mielimy pokój u teściowej i tak się zastanawiam jakbyśmy się z tym wszystkim tam pomieścili..pewnie, gdyby było trzeba...

2015-11-17 08:49

O tak! Rampers to było odkrycie :)

2015-11-16 21:28

Też wielu nazw nie wiedziałam i co się czego tyczy. Nie tylko ubranek, ale także akcesoriów :D

2015-11-16 16:59

Gosiak dokladnie czlowiek uczy sie cale zycie ja tez mam dziecko ale o nie ktorych rzeczach dowiedzialam sie dopiero z forum, i bardzo sie ciesze ze na nie trafilam :-)

2015-11-16 16:29

A ja właśnie pytałam Wujka Google ctj rampers :P I nawet się okazało, że mam ten ciuszek na stanie..człowiek uczy się całe życie.

2015-11-16 15:36

Mój mąż ani dziecinnych rzeczy nie odróżnia ani moich zawsze mi się pyta czym się różni spódniczka od sukienki :) i nigdy nie wie o co kaman :)) Ale też prawda AmiAga że my się śmiejemy a jakby mąż mi wyskoczył z jakimiś męskim rzeczami też nie wiedziałabym o co chodzi :D

2015-11-16 13:41

Mój by mi przeniósł pampersa bo uznał by że się pomyliłam i przekrecilam nazwę :D No tak fakcie nie ogarniaja za bardzo garderoby dziecięcej. Jedyny pomysł to przesiąść i tłumaczyć na przykładach jak krowie na rowie i może cos przysfoją. Ale wierzę że sa też tacy co nie mają z tym problemu. Wogole powiem wam że sama musiałem się uczyć niektórych nazw bo zielonego pojęcia nie miałam jak niektóre rzeczy noszą prawidłową nazwę :(