Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Ciąża i poród (2339 Wątki)

Kompletujemy wyprawkę dla noworodka

Data utworzenia : 2014-04-02 10:29 | Ostatni komentarz 2016-11-25 10:11

Redakcja LOVI

82158 Odsłony
1892 Komentarze

Za chwilę Twój maluszek pojawi się świecie. Chciałabyś dać mu wszystko co najlepsze i wskazane. Podpowiemy Ci, jak skompletować wyprawkę, by z dbałością o racjonalność i kieszeń, zapewnić maleństwu wszystko, co potrzebne.

2015-11-18 09:56

Pierwszą zabawką mojego synka był mały miś

2015-11-18 01:38

Co do wyprawki. Jakie pierwsze zabawki kupić maluchowi? Metkowce, gryzaki, grzecotki? Kiedy takie bajery stają się interesujące dla dziecka?

2015-11-18 00:39

to jak mój :) dziś kupił już prezent na Mikołaja dla młodego w Biedrze(klocki drewniane) i od razu mu dał bo jego syn ma mieć i tyle :) często psioczy że ja kupuje zabawki a młody się tym nie bawi a przyjdzie co do czego to sam kupuje i nie patrzy nigdy na cenę bierze bo mu się podoba i tyle... Ale to chyba syndrom ludzi którzy właśnie za dzieciaka nie mieli takich rzeczy i nie mogli sobie na to pozwolić :)

2015-11-17 22:08

I tak najlepsza frajde ma moj maz jak kupuje zabawki dla synka i zawsze powtarza ze on takich zabawek nie mial i chyba chce wlasnie teraz to nadrobic.

2015-11-17 21:53

Gosia kółka to pikuś, mój nowy a właśnie koła szybko zrobiły się brzydkie (niby możne wymienić ale..) Ważne że cała reszta jest cacy :) Takie zakupy cieszą ehh mnie do tej pory sprawia radość każda nowo nabyta rzecz czy ubranko dla córki cieszę się jak dziecko.

2015-11-17 21:36

I już stoi wózek 3w1 :) Co prawda używany ale ładnie odświeżony, jedynie po kółkach widać, żem go nie rozdziewiczam.

2015-11-17 21:07

Ja mogłam cały czas zaglądać do komody z rzeczami synka :) a to ubranka przekładałam, a to rożki i kocyki, a to patrzyłam, a tu jeszcze coś i jeszcze coś :) A jak weszłam do sklepu z dziecięcymi rzeczami to potrafiłam tam siedzieć po godziny i nic nie kupić, bo jednak stwierdziłam na końcu, że mi się nic nie podoba:p Można? Można :D

2015-11-17 16:09

Ile by w domu miejsca bylo to i tak wszystko bedzie zagracone :) przy drugim dziecku tez wszystko na nowo przezywam, wozek odswiezylam tu ubranka pralam itd wszystko budzi pozytywne emocje.