Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Ciąża i poród (2339 Wątki)

Jakie witaminy w ciąży

Data utworzenia : 2017-06-03 21:56 | Ostatni komentarz 2023-06-15 20:42

Konto usunięte

63706 Odsłony
1434 Komentarze

Lekarka zaleciła mi branie PREGNA PLUS I PREGNA DHA. Biorę w zasadzie od pierwszego dnia kiedy test wyszedł pozytywny. Macie jakieś doświadczenie z braniem suplementów, jak długo, jakie? Może są jakieś lepsze niż te, które obecnie biorę. Będę wdzięczna za podpowiedzi :)

2018-01-22 16:57

Dbamy o suebie w ciazy i podczas karmienia piersia, a co później. Zawsze jest cos tylko nie dbanie o swoje zdrowie, a przecież podczas podawania maluszkowi witamin ny rowniez możemy lykac swoje. Dzieki temu dbamy o siebie i sprawiamy ze zycie nasze i maluszka jest weselsze

2018-01-22 09:49

Aleksandra niestety często tak jest, w ciazy bardzo o siebie dbamy głównie ze względu na dziecko. Karmiąc piersią też, bo wiemy, że to ważne, a jak przestajemy karmić, to często zapominamy o sobie, a szkoda

2018-01-19 21:51

tak jak w ciąży miałam głowę do brania suplementacji i dbania o to co jem, tak jak się Miki urodził to i zapominam o suplementacji a i posiłki nie zawsze są już tak bogate w witaminy, bo moje dziecko odrzuciło pierś i karmimy się MM, Na 6 butelek 2 to moje mleko. A też Miki jest mało wymagający co do pokarmu , byle by dużo :P. Za to włosy wypadają mi garściami i zaraz będę łysa, Jedyny plus tego, że szybciej schną mi włosy :P

2018-01-14 18:46

Warto sprawdzić wartość witamin w składzie, bo często jest tak, że skład jest podobny , a cena różni się znacznie. Dobry jest witamin plus mama oljmp laps.

2018-01-14 16:42

Cena suplementu vita-miner prenatal dha w aptekach bywa dwa razy droższa niż w aptekach internetowych. U siebie w osiedlowej aptece płaciłam chyba 36 zł, a przez internet coś koło 20. Generalnie wszystko dużo tańsze przez internet. Jak nieraz mi Pani farmaceutka kilka razy wyższą cenę jakiego produktu podyktuje, to aż trudno mi uwierzyć i tylko grzecznie dziękuję.

2018-01-14 14:30

Widze ze vitaminer dha góra;-) sklad dobry i cena tez byla przystępna , ja uzywalam ja przy synku i rowniez przy drugiej ciazy je bede zazywac.

2018-01-14 10:51

Mama dha też i zupełnie nie podeszły, dobrze że miałam tylko jakąś próbkę... Vitaminer ostatnio chciałam kupić, ale w dwóch aptekach brak ;/

2018-01-08 05:17

K. Bryk, to już któraś z kolei taka opinia o witaminach Falvit, więc pewnie jest w nich coś , co może powodować takie dolegliwości