Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Noworodek i niemowlę (1139 Wątki)

Spacery

Data utworzenia : 2013-01-15 11:31 | Ostatni komentarz 2017-05-21 21:05

Proud Mommy

45876 Odsłony
1042 Komentarze

Którego dnia po urodzeniu maluszka wyszłyście na pierwszy spacer? Jak często i na jak długo wychodzicie na spacery?

2015-10-05 20:41

U nas także ostatnio wspaniała pogoda. Aż dziwne, że mamy październik. Grzech nie wyjść na świeże powietrze. W niedzielę spacerowaliśmy 3,5 godziny, a dzisiaj posiedzieliśmy na huśtawce przed domem ze 2. Jednak mimo, iż świeciło słońce to dało się zauważyć, że dziś o wiele chłodniej niż wczoraj, przynajmniej w naszym mieście. Kurczę, a w naszym wózku kółko się zepsuło, ale reklamacja uwzględniona, w przyszłym tygodniu dotrze do nas nowe. :)

2015-10-05 17:45

Zuzanna my też wczoraj byliśmy w lesie także moja mała pierwszy raz była w lesie i tak jak u Ciebie na słoneczku goraco w lesie chlodniej ale i tak super zdjęcia mamy grzyby zebrane także udało się. Najważniejsze że świeże powietrze było i można się dotlenic i zrelaksować w taki dzień

2015-10-05 14:49

Córka urodziła się w ogromnych upałach tego lata :) Na 3 dzień poszłyśmy do domu a na 4 dzień była już u nas położna. Tego 4 dnia zapytała mnie czy byłam z małą na spacerze... Odpowiedziałam, że nie, bo jest za wcześnie :) Na to Ona powiedziała: pierwszy kontakt z podwórkiem, pierwsza próbę miała mała jak wychodziła ze szpitala, od tego czasu możesz spokojnie z Nią wychodzić. Jeden dzień sobie jeszcze odpuściłam ze względu na mój nienajlepszy stan, ale już 6 dnia poszłam z małą na krótki spacerek a potem codziennie koło 6 rano wyjeżdżałam wózkiem na dwór by córka mogła zaczerpnąć świeżego (normalnego w te saharyjskie upały) powietrza :)

2015-10-05 14:48

U nas też super pogoda. Wczoraj była wyprawa do lasu. Chodź tak szczerze w lesie to było zimniej niż się spodziewałam. Dobrze, ze wziełam młodej cieniutką czapkę na głowę. ALe jak wyszliśmy z lasu na słońce to był upał na maxa i już można było nawet bez kurtki szaleć . Dzisiaj też jest super i spacer już mamy zaliczony.

2015-10-05 13:36

U nas tez ostatnio cieplo i dzis fajnie spacerpwalam godzinę bo słoneczko świeci super ale kataru moja ma gdzieś złapała bo było ciepło ja nie wiedziałam że w sobotę tak goraco odkryłam ja ale czapki nie zdejnowalam ale upocila się na spacerku jak bylysmy dziś już lzej ubralam bo widzialam ze slonce swieci mysle nie popełnił tego błędu na cebulkę ubralam i super moglam zdjąć co nie potrzebne

2015-10-02 23:33

Dziś u nas 20 stopni i moja szwagierka wzięła młodego na spacer.. Moja teściowa jak go zobaczyła jak rykneła "Boże co on taki porozbierany ! trzeba mu kurtkę założyć !" dobrze że powiedziała to do mlodej a nie do mnie a ona mi powtórzyła.. Kurcze było na prawdę ciepło nawet nie wiało. Założyłam Mu body i bluzę no i wiadomo spodnie i czapka z daszkiem. Rączki młody miał cieplutkie,kark tak samo a na niego tylko patrzę i szalał na placu zabaw :) Zirytowało mnie to troszkę bo uważam że dobrze go ubrałam,zawsze go ubieram tak jak siebie bym ubrała szczególnie że on już nie leży bezczynnie

2015-10-02 22:23

My mamy wiemy co dla dzieciaków najlepsze i tego się trzymajmy :) moja Miśka też w lato bez czapki chodziła

2015-10-02 22:16

Hehe ja również mam wrażenie że ubieram lżej niż znajomi. I jeszcze moje dziecko sobie zdejmuje skarpety na spacerach. Ale kontroluję cały czas stopy czy nie ma zimnych. Nie moja wina, że on po mężu - wiecznie im gorąco.