Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Noworodek i niemowlę (1138 Wątki)

Nadżerka

Data utworzenia : 2017-03-05 19:24 | Ostatni komentarz 2017-04-22 21:55

Laurcia31

3610 Odsłony
43 Komentarze

Chyba mam jakiś dzień dodawania wątków.... No ale do rzeczy Po porodzie ginekolog zauważyła u mnie niewielką nadżerkę. Na razie jestem po cytologii i pani ginekolog powiedziała, że po wynikach z cyto zobaczymy jak to leczyć. Ja od kobiet z mojej rodziny słyszałam, że one miały wypalankę... Są jakieś inne formy leczenia ? A ta wypalanka na czym polega ? Boli ? Któraś miała taki zabieg ? Ja jestem przerażona!!

2017-03-05 21:04

miałam nadrzerke. pani doktor zamrazala mówiła mi ze już się nie wypala. metoda zsmrazania jeż bardziej popularna i bezpieczna. po zabiegu lekko plamilam. zabieg malobolesny.

2017-03-05 20:16

Też słyszałam że odchodzi się od wypalanek, chociaż nie wydaje mi się żeby to było coś złego. Moja koleżanka miała i mówiła że nie ma się czego bać

2017-03-05 20:05

czy miałaś robioną koloposkopię?mój lekarz twierdzi, ze bardzo wielu ginekologów na wyrost mówi, ze jets to nadzerka. Czasami jest to inna choroba. Druga sprawa odchodzi się od wypalania nadzerki. Mój lekarz nie stosuje już tej metody. Według niego nadżerki się nie leczy. Jeśli zmiana jest "podejrzana" kieruje się do szpitala na pobranie wycinków lub pobiera cytologię.