Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Karmienie piersią (1176 Wątki)

WIELKI KONKURS - wygraj 1 z 113 nagród! (zakończony)

Data utworzenia : 2014-05-26 10:04 | Ostatni komentarz 2014-06-26 09:19

Redakcja LOVI

14153 Odsłony
72 Komentarze

Jesteś lub będziesz Mamą! To wyjątkowy czas w Twoim życiu. Podziel się tym z nami, opisz swój dzień i wygraj jedną ze 113 nagród w konkursie "Dzień z życia Mamy".

2014-05-28 17:41

O Piątej rano wstaję znów, mój synek woła agu, agu, więc przytulam go co tchu! I już razem się bawimy, lecz jeszcze w łóżku leżymy, zaraz jakąś fajną zabawe z synkiem wymyślimy. Może piłką się maluszku pobawimy?, albo piłkę grzechotką zastąpimy?, tak jak wolisz, tak zrobimy. Dla Ciebie wszystko byś tylko robił uśmiechnięte miny! Po zabawie czas na śniadanie najpierw Maluch później Mama która śniadanie musi zrobić sobie sama, Bo tato w pracy jest od rana. A czas leci i już ósma więc na drzemke przyszedł czas, drzemka 2 godzinki trwa, Mama w ten czas posprząta, potem brzdącyk budzi się i znów troszkę pobawimy się i deserek szybko wsuwamy bo na spacer się wybieramy. I do cioci na kaweczke by pogadać sobie troszeczkę. A tu już dwunasta jest, więc kolejna drzemka w planie, szybko do domku wracamy I Olka szybko spać układamy, bo już maluszek nam marudzi, już chciał spać, ale niedługo się obudzi. To szybko obiadek robimy, oczywiście dla całej rodziny. Mąż z pracy już wraca, dopiero o czternastej no ale cóż, taka praca.. Wszyscy razem obiad jemy, każdy swoją porcje ma, a już chwilke po obiedzie się smiejemy hahaha. Pobawimy chwilkę się, albo na spacer wybierzemy się. I już siedemnasta nam wybiła a więc mały musi zjeść, szybko mleczko robię mu- szybko Olek wypije i znów spać mu się chce. I tak sobie spi godzine, ja mam czas na odpoczynek. A o osiemnastej budzi się i już bawić się chce. Tata go tu wnet zabawia a jemu wielką radość to sprawia. Aż tu dziewiętnasta i kąpanie, najfajniejsze to chlapanie. Cała łazienka zalana ale to nic, wszystko posprzątam jutro z rana. Wszyscy już jesteśmy zmęczeni i kolacje szybko zjemy. Już dwudziesta mały idzie spać a mama idzie się kąpać. Już lulu się chce mężowi i mnie więc mówię Dobranoc i idę spać bo jutro trzeba o piątej wstać i całą energię znów z siebie dać! <3

2014-05-28 13:42

Dopiero zostanę mamą, w związku z czym jestem z LOVI od niedawna, ale jestem zachwycona waszą stroną! :D Teraz jeszcze ten konkurs i wspaniałe nagrody! Pozdrawiam serdecznie:)

2014-05-28 13:24

Niesamowite prezenty wręcz marzenie :-) :-)

2014-05-28 10:50

Oprócz nagród, które oczywiście są świetne, konkurs spowodował, że bardzo się wzruszyłam opisując swój wymarzony dzień z życia mamy. Za to najbardziej Wam dziękuję. Wiadomo, że każda z nas chce wygrać, ale to, o ilu wspaniałych, ważnych w życiu rzeczach sobie przypomniałam, pozostanie ze mną. Dziękuję :)

2014-05-27 18:39

Świetny Konkurs i super nagrody ;)

2014-05-27 11:23

świetny konkurs:)

2014-05-26 21:44

Superowy konkurs;-)Bardzo nam sie podoba i mamy nadzije za zgarniemy jakas nagrodę;-) Bardzo fajne są produkty lovi, i mieszkają za granicą to przyjezdzajc do Pl zawsze kupujemy buteleczki,smoczki i inne akcesoria z firmy Lovi;-) Gratulujemu pomysłu i diękujemy za pomoc w dbaniu o nasze pociechy;-)

2014-05-26 18:06

Konkurs rewelacja :D bardzo mi się podoba!!!! Lovi jesteście super :)