Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Opinie testerów #teamLOVI (53 Wątki)

Opinie osób testujących kubki LOVI 360

Data utworzenia : 2013-05-16 22:58 | Ostatni komentarz 2023-05-05 22:10

Redakcja LOVI

42891 Odsłony
232 Komentarze

Zapraszamy osoby, które w kolejnych edycjach konkursu na najbardziej pomocnych użytkowników forum wygrały kubeczki LOVI 360, do podzielenia się opinią o produkcie.

2015-06-22 14:49

Kubki są przepiękne, nie potrafię im się oprzeć, mam nadzieje że córcia też będzie pałała do nich takim uczuciem:) Na razie córka ma 6 miesięcy i jeszcze nie potrafi z niego pić, ale kubek jest bardzo poręczny i moja córka bez problemu trzyma go w rączkach. Dodatkowo jest lekki i nie sprawia jej problemu trzymanie go. Wybrałam jeden w kolorze mięty a drugi w różu ponieważ nie potrafiłam się zdecydować na jeden kolor. Oba kolorki podobają się córce mimo że pić z niego nie umie sięga po nie i przykłada do buzi;) jest bardzo ciekawa co to jest i do czego służy. Produkt zdecydowanie wart polecenia, mam koleżanki które również mają kubeczki lovi 360 i są zadowolone. Do tego antypoślizgowa podstawka. I faktycznie nic nie cieknie;) Jestem naprawdę zadowolona.

2015-06-22 11:03

Bardzo dziękuję za możliwość przetestowania kubeczków. Są piękne ta kolekcja retro jest rewelacyjna , bardzo ładna kolorystycznie wziełam różową dla swojej córy. Na razie moja Alicja nie pije jeszcze z kubeczka ale pozwolilam sobie wypróbować no i jestem pod wrażeniem. Nie będe musiała się teraz martwić o rozlanie czy szukanie odpowiedniej szklanki dla córki. Chciałabym zeby nauczyla się wlasnie pic z takiego kubka to jej pozwoli na szybsze przystosowanie się do normalnych kubków ale ten okres przejściowy umożliwi nam własnie korzystanie z kubków 360. Jeden na pewno będzie na wyprawy i spacery a drugi kubek w domu dlatego ze sa poręczne , nie muszę się obawiać ze coś się stłucze . Ciesze się, że mogłam testować i już wiem ze nie zamienię na nic innego . Jakość jest bez zarzutów i czyszczenie bez problemu, nawet mój maż chętnie zmywa :D może to te kolory , albo ich urok sam w sobie . SUPER

2015-06-18 23:18

Dzięki LOVI miałam okazję z synkiem przetestować kubek Lovi 360. Synek nie miał nigdy wcześniej takiego kubka , w sumie to się nawet zastanawiałam, czy będzie chciał z niego pić i czy będzie umiał, ale dorwał się do niego jakby zawsze miał taki kubek i w ogóle wiedział co i jak (oczy postawiłam), bo przecież nie widać otworu z którego miało by lecieć picie a synek wiedział jak pić:-))) niesamowite troche dla mnie:-) Nawet mój mąż się zapytał - a jak się z tego pije :-)))) Odkąd go dostałam kubek cały czas stoi na stoliczku i cały czas wlewam do niego picie. Bardzo dobrze sprawdza się w samochodzie, bo nic się nie rozlewa, jest wygodny i dziecko nie napije się za dużo, nie zakrztusi się tak łatwo. No i oczywiście kubek jest prześliczny, nie mogłam się na niego napatrzeć - rewelacyjna jest ta kolekcja RETRO :-))))))) Polecamy każdej mamie i każdemu dziecku!!!!!!:-)

2015-04-01 14:44

Kubeczek Lovi 360 jest po prostu rewelacyjny. Mój synek nie ma problemu z piciem mimo że roczku jeszcze nie ma. Wybraliśmy kubeczek Retro - wizualnie cudo:) Śliczny, ale oprócz wyglądu równie porządnie wykonany. Choć tu byłam pewna, bo wszystkie produkty Lovi jakie do tej pory miałam są na najwyższym poziomie. Co mnie urzekło, to kształt, uchwyty które łatwo trzymać w małych rączkach, antypoślizgowe dno. Kubeczek oczywiście jest wykonamy z bezpiecznych materiałów. Bardzo łatwo się z niego pije - synek praktycznie od razu załapał. Nawet nie wiecie jaką radość mu to sprawiło:) Kubeczek łatwo umyć wiec to kolejny ogromny plus. Z uszczelką nie mamy żadnych problemów, nasz jest 100 procentowo sprawny.

2015-03-27 21:16

Uszczelkę się przyciska i musi ona być równo z całym brzegiem kubka - tak jak Martyna napisala - prawdopodobnie uszczelka jest problemem. Jeżeli jednak nie, bądź uważasz, że kubeczek jest wadliwy możesz skontaktować się z serwisem tu --> http://lovi.pl/pl/kontakt

2015-03-27 21:11

Wcześniej również mi zwrócono uwagę, aby sprawdzać czy uszczelka jest równo założona. Może źle zakręcasz?

2015-03-27 14:40

Ja rozumiem że nie jest od idealnie szczelny ale z niego się po prostu leje jak ze szklanki nawet przy lekkim przechyleniu, to jest normalne? Dzięki za odpowiedź

2015-03-27 14:09

Kasiu kubeczek 360 to nie kubek niekapek, więc po przechyleniu będzie wyciekać. Jak podaję mojej Małej w nim picie, to zawsze stoję obok. Zaczynaliśmy od niego, bo z niego łatwiej było pić mojej córeczce, a teraz stosuję go na zmianę z kubkiem Hot&Cold, bo Anka już załapała jak z niego pić. Kubek Hot&Cold jest kubkiem niekapkiem i bez obaw można go podać maluchowi do samodzielnego picia, bo nic z niego nie wycieka.