Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Opinie testerów #teamLOVI (53 Wątki)

Opinie testerów minismoczków!

Data utworzenia : 2016-06-03 12:47 | Ostatni komentarz 2024-09-01 14:33

Redakcja LOVI

6292 Odsłony
65 Komentarze

Drogie mamy, podzielcie się opiniami na temat naszej nowości - MINISMOCZKÓW LOVI :)

2024-09-01 14:33

Tez zaczynaliśmy od minioczkow , są ekstra mega polecamy . Bardzo je lubimy. Używamy tylko ich

2024-09-01 14:32

Pierwszy syn miał te mini smoczki bo je dostaliśmy od mojej siostry która polecała. Zdecydowanie te małe tarczki się sprawdziły i teraz drugi syn też dostanie piękna niebieska kolekcje mini smoczkow

2024-09-01 14:15

U nas pierwszymi smoczkami były minismoczki z kolekcji Baby Shower. Bardzo lekkie, z malutką tarczką. Nie dotykały i nie obcierały noska. Corka od razu je zaakceptowala. Do tej pory zostaliśmy przy smoczkach Lovi;).

2024-08-30 12:45

Minismoczki lovi to były pierwszymi smoczkami jakie dostał mój synek po urodzeniu. Wybrałam akurat ten produkt, ponieważ smoczki te nie tylko pięknie się prezentują ale są również dobre dla dziecka. Są one polecane przez logopedów, co wzbudziło moje zaufanie. Wersja mini smoczków to mini tarcza, która jest dopasowana do małej buźki noworodka. Dzięki temu unikamy odcisków i podrażnień na delikatnej skórze. Do testów otrzymaliśmy smoczki z kolekcji baby shower w kolorze niebieskim. Jeden ze smoczków ma świecące w ciemności elementy dzięki czemu łatwo jest go odnaleźć w nocy. Wzór na smoczkach, czyli konik na biegunach i mini kokardka wyglądają uroczo. Polecam smoczki lovi każdej mamie!

2019-01-03 19:27

Mamy niebieskie i na poczatku synek nie chciał ssać z racji wcześniactwa myślał że butelka i wypluwał jak dochodził do wniosku że jednak mleczko nie leci . Teraz jak marudzi już zaczyna ładnie ssać. Są bardzo zgrabne i malutkie , super się układają na buźce i nie dotykają noska więc może spokojnie oddychać i nic mu się nie odksztalca

Konto usunięte

2018-11-22 22:56

miałyśmy różowe i córka z tymi smoczkami wyglądała uroczo. Są piękne i rozmiar idealnie jest trafiony dla takich maluszków

2018-11-22 18:51

Agnieszka to prawda też jest miś ale ja się zdecyduję na te mini niebieskie , bo te bear są jednak 0-3m, Ja się urodziłam 1 września śmieję się że jestem zrobiona w sylwestra :D Ale ogólnie nie lubię aż takiego ciepła jak jeszcze wiosna jest ok tak upały nie są dla mnie fatalnie się czuję ciśnienie mam zawsze gorsze itd

2018-11-21 13:38

ale te niebieskie też są z misiem tylko innym :P ja tak średnio lubię zimę, może właśnie dlatego, że wtedy się urodziłam. My z buddy bear mamy 6-18 więc jeszcze troszkę i będziemy testować :)