Pogaduchy (1592 Wątki)
Rozmowy o wszystkim, co przynosi każdy nowy dzień
Utwórz nowy wątekWitam :) od kilku miesięcy zastanawiam się nad drugim dzieckiem... mój mąż powiedział że czeka tylko na to aż powiem że chcę i się będziemy starać. Ni...
Konto usunięte
426 Odsłony
8 KomentarzeCześć. Oszczędzacie może na przyszłość? Jeśli tak to w jakiej formie i ile miesięcznie?
Fachowca w internecie znajdziecie tutaj [url]https://ogloszenia.taelo.pl/[/url] Polecam ten serwis zapisać, gdyż w razie potrzeby wystarczy dodać tylk...
Konto usunięte
789 Odsłony
24 KomentarzeWitajcie Dziewczyny. Jak pewnie część z Was wie mieszkamy z Mężem w domu teściów. Ogólnie to naprawdę fajni ludzie, ale przeszkadza mi jedna rzecz, ...
Drogie mamy, mam dylemat odnośnie powrotu na studia, które musiałam przerwać kilka lat temu a teraz gdy moja sytuacja życiowa jest ustabilizowana chci...
Szukamy imienia dla naszego drugiego dziecka. Obojgu nam spodobala sie Nastia. I teraz moje pytanie. Czy istnieje takie imie? Nie chodzi mi o zdrobnie...
Dziewczyny, od jakiegoś czasu ćwiczę przysiady. Ale bardzo przeszkadza mi takie przeskakiwanie w kolanach, zwlaszcza w lewym. Niby nie boli, ale niepr...
Konto usunięte