Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1592 Wątki)

Pazdziernikowe mamy2016

Data utworzenia : 2016-05-30 12:54 | Ostatni komentarz 2017-02-14 19:27

Pamela.Mokra

22962 Odsłony
754 Komentarze

Witam . Jestem tu nowa i wogole dopiero wdrazam sie w temat ciąża. Jestem aktualnie w 18 tyg i 3 dniu ciazy moj termin porodu wg OM to 29.10.2016. Jest to moja druga ciaza pierwsza niestety zakonczona poronieniem w 6 tygodniu. Jestem pełna obaw i stresów bo co chwila to mam inne dolegliwosci.. A jak tam u Was samopoczucie i wasze terminy. Pozdrawiam

2016-08-11 09:10

Monika to może być anemia. Mi kuzynka opowiadała, że tak jej się dzieje (po urodzeniu bliźniaków) dostała takiej anemii, ze w szpitalu gdy wstała, bo miała gości nagle zasłabła i wróciła do domu i dalej ma zawroty głowy, słabo jej itd. Bole takie jak przy miesiączce. Nospa pomaga, ale teraz się przestraszyłam tych boli bo ostatnio to kilka miesięcy temu takie miałam i wtedy wiedziałam ze to wszystko sie rozciąga i nospa pomagała..teraz też na szczęście pomogło. Ja zaczynam odczuwać problem przy sprzątaniu... wczoraj jak syn zasnął wzięłam się za taniec z mopem i ciężko mi to szło, bo nie mogłam znaleźć Odpowiedniej pozycji ...

2016-08-10 15:19

tak, juz nie moge się doczekac bo jutro bedzie moje dzieciatko badane i moze mi pokaza na usg. A swoja droga naprawdę chcialabym sprzatac w mieszkaniu bo juz bedziemy mogli sie przeprowadzac a wiem ze musze uwazac, nawet mezowi nie mowilam ze tak zle s ie czuje bo zaraz by mowil ze mam nic nie ruszac. A z drugiej strony nie chce tez na niego zwalac sprzatania calego mieszkania. chce tez po swojemu ukladac w mieszkaniu.

2016-08-10 13:58

No to jutro sie dowiesz co u jak...:)

2016-08-10 13:53

Tak. Jutro wizyta.

2016-08-10 13:22

A Ty jutro juz masz wizyte co nie :) No ja tez mam checi i powoli zaczynam malymi kroczkami cos robic... W tym tygodniu juz bede miala wszystko napewno poprasowane i poprane....

2016-08-10 12:54

Nie mia. A czy coś się zmieniło to się jutro dowiem po wynikach. Mam napewno dużo chęci na robienie, sprzątanie, organizowanie ale wiem że teraz muszę się oszczędzać, bo brzuszek pobolewa.

2016-08-10 11:41

Monia a Ty czasem anemii nie masz ze tak ciagle Ci slabo??

2016-08-10 09:58

Ja już wylezec nie mogę. Nie mam siły robić jeść, głodna jestem. O i tak w kółko. Jak wstaje robić jeść to zaraz czuję że zeslabne i szybko muszę się klasc, i dalej głodna siedzę. No i tak to już jest.