Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1586 Wątki)

Moje 600g szczęścia

Data utworzenia : 2015-09-15 16:00 | Ostatni komentarz 2015-11-10 09:49

Aggi86

2678 Odsłony
29 Komentarze

Dziewczyny, oglądacie? Ja dzisiaj widziałam odcinek. Nie ukrywam, że pół przepłakałam z emocji. Nie wiem czy kiedyś jeszcze odważe się obejrzeć. ..

2015-09-27 10:30

Dziadek był cudowny! wiesz ja oglądałam od połowy..i w ogóle nie jestem na bieżąco z tym dokumentem, także nie wiem jakie tam sa historie rodziców i ich rodzin..ale to rzucenie palenia i wiersz dla wnuka - cudo! nawet teraz gdy to piszę z lekka szklą mi się oczy.

2015-09-26 19:41

klio ja wczoraj też wyłam jak bóbr :) po czym tuliłam mojego synka jak wariatka... dawno tak nie płakałam na tym serialu jak wczoraj mimo,że na prawde nic wielkiego nie było. Ale to jak dziadek się wzruszył na koniec chwyciło mnie bardzo mocno za serce :)

2015-09-26 12:37

Ah..wczoraj spędzając popołudnie z młodą w domu włączyłam tv..i akurat na dwójce był tytułowy program, zryczałam się jak bóbr...szok. W zasadzie nic takiego poważnego nie działo się w tym programie, ale sam widok dziecka w inkubatorze..wywołał u mnie taki potok łez. Ja ryczałam, córka się śmiała..od razu przypomniało mi się jak pierwszy raz zobaczyłam moje kilogramowe szczęście w inkubatorze, jak płakałam..jak pielęgniarki się na mnie patrzyły nie wiedząc co powiedzieć..co zrobić..Pierwszy miesiąc był przepełniony płaczem i bezsilnością, zmiana szpitala ograniczeniem płaczu do momentu jak córka jechała na operację. Od tego czasu nie płakałam..a przepraszam podczas drugiej operacji płakałam w szpitalu, ale nie z powodu mojej córki lecz chłopca z domu dziecka..Muszę się zebrać w sobie i obejrzeć online te odcinki z tabliczką czekolady i zapasem chusteczek.

2015-09-20 19:28

Dla odważnych: http://moje600gramow.tvp.pl/ Bardzo dużo wzruszeń i emocji.

2015-09-20 09:33

Oliwia1126- jeżeli chcesz obejrzeć powtórki to na facebooku wpisz w wyszukiwarce moje 600gram szczęścia.

2015-09-19 23:35

klio takie maluchy szybko nadrabiają :) mój w sumie późny wcześniak nie miał co nadrabiać,po prostu zaczął raczkować w 10 miesiącu ale dla mnie to nie jest późno bo dzieci są rózne. Ale takie wcześniaki jak np. Twoja cócia to szybko i pięknie się rozwijają :)

2015-09-19 22:13

ja jako mama wcześniaka chciałabym wziąć się za oglądanie tego dokumentu..choć z drugiej strony wiem jak to się skończy..histerią i płaczem. Choć z drugiej strony takie historie wywołują u mnie jeszcze większe pokłady miłości w stosunku do córki i tego jak dzielnie walczyła. Gdy patrzę na to moje 13ms szczęścia i te jej początkowe przejścia z długą hospitalizają, dwie operacje i szereg wizyt u specjalistów..to aż serce rośnie jak pięknie się rozwija. Dziś np. zaczęła sama pokazywać na nocnik w sprawie siku..a po puszczeniu bąka ponowne pokazanie na nocnik..i pojawienie się w nim kupy :) Wiem to trywialne..ale widać jak ruchowo i intelektualnie poszła do przodu ta niegdyś moja mała torebeczka cukru :)

2015-09-19 22:05

Ja nawet nie wiem co to jest. Gdzie , o której na jakim kanale. ale po tym co napisała 25caramel04 nie wiem czy mam odwagę oglądać. umierające dziecko w inkubatorze - przecież ja bym to parę miesięcy przeżywała.