Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1588 Wątki)

Jestem dumna że w 2024 roku......

Data utworzenia : 2024-12-31 10:51 | Ostatni komentarz 2025-01-03 09:55

Mamina

103 Odsłony
18 Komentarze

No wlasnie kochane, z czego jesteście dumne ? Co udało Wam się w tym roku ? 

Miałyście jakieś plany,cele, marzenia do spełnienia? 

Mi się udało mieć drugiego dzidziusia i to było marzenie nr. 1 ! 15 października zostałam kolejny raz mamusia. ❤️

Ale ogólnie jestem zadowolona z tego jak wyglądał ten rok, byłam oszczędna, byłam cierpliwa, starałam się dużo pomagać oddając ciuszki po starszaka czy oddając jedzenie do jadlodzielni. 

Byłam aktywna na jednej z grup licytacyjnych dla córeczki mojej koleżanki, brałam udział w akcji olx nakarm psa... 

Zmiana przedszkola dla starszaka miało być wyzwaniem a jestem tak szvzesliwa że się na to zdecydowaliśmy i wspieramy jego rozwój.... 

I może to dziwnie zabrzmi ale jestem dumna że wreszcie żyje w zgodzie sama ze sobą i odeszłam od osób które mnie niszczyły psychicznie czyli od 2 pseudo koleżanek i rodziców. Teraz żyje mi się lepiej, bez spiny, bez obłudy, bez zazdrości ( tak, koleżanki bywają dziwne) 

Podzielcie się swoimi refleksjami na temat mijającego roku, niech ten rok wie że też bywały cudne chwile które zapamiętamy na całe życie! 

2025-01-03 09:55

Pięknie się tu wypowiadałyście :) z uśmiechem na ustach i podziwem czytałam Wasze komentarze :) tak naprawdę nie tylko z tego roku mogłabym być dumna , a z zeszłorocznego także . Moje najwieksze marzenie właśnie się wybudziło i turla sobie zabawkę ;) dumna jestem ze swojego matczynego życia ❤️

2025-01-01 18:54

Ja jestem dumna bo zostałam mamą córeczki i mam 2 dzieci. Dogadujemy się z mężem, a starszy syn poszedł do przedszkola i świetnie się odnalazł. Jestem dumna że udało nam się w tym roku wyjechać na wakacje, ogólnie dla mnie ten rok był szczęśliwy 

2025-01-01 18:29

Ekstra ! Super ze czasem małe rzeczy tak nas cieszą 😍

2024-12-31 23:35

Jestem dumna, że w 2024 spłaciliśmy całą hipotekę i kupiliśmy kolejne większe mieszkanie. Jestem dumna, że urodziłam drugie dziecko, że dałam radę. Jestem dumna, że ogarniam dwójkę dzieci praktycznie sama już dobre 2 miesiące, bo mój mąż poza pracą remontuje nam nowe mieszkanie.

Jestem dumna, że walczę o kp, każdego dnia i każdej nocy, aby dać synkowi co najlepsze, aby ominąć alergie na bmk (bo mamy predyspozycje jak u corki). 

2024-12-31 23:04

Dziewczyny ❤️ bo zostało niewiele do północy. Życzę Wam i Waszym Maleństwą zdrowia, rzeczywistości piękniejszej od marzeń i żebyście już na zawsze były tak dumne jak w tym wątku! 🔥🥰

2024-12-31 22:43

Ja z reguły jestem mocno pozytywna osoba, cieszę się z małych rzeczy i dostrzegam we wszystkim światełko. Stąd też ten temat bo widzę że wokół wszyscy narzekają na ten rok a jak się usiadzie i pomyśli to okazuje się że wcale nie był taki zły tylko my lubimy narzekać....

2024-12-31 19:16

Świetny temat;)!

Ogólnie dobrze byłoby co roku robić takie zapiski, może byłoby to motywacją na kolejne lata, żeby mieć dużo dobrego do wpisania;).

Czytam Wasze wpisy i naprawdę są powody do dumy;)!

Ja jestem dumna, że zostałam Mamą drugiej Córeczki. A poza tym, 2024 nie był dla mnie łaskawy, wręcz bardzo, bardzo ciężki. Oby w przyszłym było więcej dobrego;).

2024-12-31 17:59

Jestem dumna z siebie i męża się się nie poddaliśmy i przez prawie 9 lat starań doczekaliśmy się naszego synka, rok 2024 był dla nas najszczęśliwszym i najpiękniejszym, spełniło się nasze marzenie.