Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1589 Wątki)

Dzień dziadka i babci 2023

Data utworzenia : 2023-01-03 10:40 | Ostatni komentarz 2024-01-12 00:53

Mom_of_3

878 Odsłony
37 Komentarze

Hej dziewczyny !

co w tym roku przygotowujecie na dzień dziadka i babci szukam z moimi chłopakami jakis ciekawych inspiracji , narazie zamówiliśmy kubki ale chciałabym coś dorzucic �

2023-01-03 12:43

U nas będą kalendarze i kubki ze zdjęciem :)

2023-01-03 11:44

Ja jeszcze nic zupełnie nie mam. Kalendarze co roku robi ktoś z rodziny męża dla moich teściów, moi rodzice takiego nie mieli ale wiszą w domu jakieś inne, więc raczej nie pójdę w tym kierunku.

W zeszłym roku zrobiliśmy laurki - dzieci odbiły swoje ręce, ja domalowałam łodygę i wyszedł z tego kwiatek. Robiłam oczywiście na szybko w dniu dziadka, bo nic sobie nie zaplanowałam wcześniej. Teraz muszę poszukać jakiś inspiracji i coś dorzucić :)

No i pewnie standardowo kawa, jakaś bombonierka czy coś w tym stylu. Mam fajny sklep z takimi lokalnymi produktami i często stamtąd coś biorę do takich paczek.

Fajne są też zestawy miodków, np . z rodziny Sadowskich. Sama nie miałam ale w tym roku na DEN panie w przedszkolu dostały od naszej grupy :)

2023-01-03 11:12

Zamawialam kalendarz ze wspolnymi zdjeciami. Mozna samemu zaprojektowac, wgrac zdjecia dzieci i dziadkow z kazdej pory roku. Jest to super pamiatka i przydatna rzecz. W tamtym roku dzieci robily kolorowe szyszki, ozdobne lampiony, las w słoiku, laurki i zaproszenia w przedszkolu a ja ciasto więc było już z głowy. A w tym roku myślałam o jakiś witaminach żeby ładnie zapakować i to podarować bo wszyscy chorują.

2023-01-03 11:03

A nie myslelisciw o jakims zdjeciu?

Czesto dobrym pomyslem okazuje sie tez kalendarz na caly rok ze zdjeciami wnukow;)

2023-01-03 11:00

Ja na razie zamówiłam tylko spacjalne kubki pakowane z skarpetkami i też właśnie się zastanawiam co jeszcze można jeszcze dokupić ;)