Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1589 Wątki)

Dzień dziadka i babci 2023

Data utworzenia : 2023-01-03 10:40 | Ostatni komentarz 2024-01-12 00:53

Mom_of_3

880 Odsłony
37 Komentarze

Hej dziewczyny !

co w tym roku przygotowujecie na dzień dziadka i babci szukam z moimi chłopakami jakis ciekawych inspiracji , narazie zamówiliśmy kubki ale chciałabym coś dorzucic �

2023-01-03 21:34

też mi się podoba ten pomysł :) zawsze jest problem co takiego można kupić 

Konto usunięte

2023-01-03 20:27

Świetny pomysł a tak sie zastanawialam co kupic! 

Konto usunięte

2023-01-03 17:33

Myślałam właśnie, by zakupić, bo pięknie wyglądają i świetnie się prezentują na prezent

2023-01-03 14:59

Jeśli ktoś myśli o miodach od braci Sadowskich, to serdecznie polecam - są mega pyszne! Kupowałam dla teściowej na prezent na zeszłoroczne święta :) 

w tym roku na dzień babci i dziadka zamówiłam breloczki do kluczy ze zdjęciami: babci z wnukiem oraz dziadka z wnukiem :) myślałam tez o kalendarzu, ale w końcu się rozmyśliłam, chociaż uważam, ze pomysł jest bardzo fajny. Do tego zamówiłam dwa rodzaje smakowych miodkow (choć tym razem już nie od braci Sadowskich a z Bartnika). Ogólnie dokupie jeszcze słodycze takie, jakie lubią dziadkowie i ładnie zapakuje w jakieś pudełko plus oczywiście kartka z życzeniami. planuje tez zrobić laurkę -odbić rączkę synka i dorysować łodyżkę, żeby wyszedł kwiatek :)
w ubiegłym roku były kubki, kartki, kilka wywołanych zdjęć wnusia i słodycze.

U nas słodycze zawsze się sprawdzają ;) wszyscy to łasuchy ;)

2023-01-03 14:33

Ja właśnie Zupełnie nie mam pomysłu Myślę że jakaś laurka to dopiero tak około za rok może dwa wtedy będzie zrobiona faktycznie świadomie muszę na dniach nad czymś pomyśleć potrzebuję prezent dla dziadków od mojego syna czyli cztery sztuki i jeszcze muszę coś wymyśleć dla mojej babci i moich dwóch dziadków Czyli w sumie potrzebuję 7 prezentów w tamtym roku były to poduszki dla wszystkich napisem super babcia super dziadek i pod spodem imię raczej już w tym roku nie będę dublować pomysłów No zobaczymy myślałam nad kapciami ale czy Trafię z rozmiarem dla wszystkich to też jest pytanie

2023-01-03 13:58

Dość częsty  pomysł to kalendarz. U nas przeważnie kawa i czekoladki. DziecI robią laurki.

2023-01-03 13:54

Super pomysły chyba się zainspirujsmy :)

2023-01-03 13:48

Również planuje zamówić kalendarz i magnesy ze zdjęciami.