Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1591 Wątki)

Poród w Święta!

Data utworzenia : 2017-07-07 07:47 | Ostatni komentarz 2017-07-13 10:20

nienormatywna

2093 Odsłony
43 Komentarze

Nie znalazłam takiego wątku więc tworzę, bo już świra dostaję. Babeczki mam termin na 23 grudnia i już mnie skręca na samą myśl, bo mieszamy 400 km od najbliższej rodziny więc nie ma opcji świąt u babci bo nie chcę rodzić gdzieś po drodze albo w nieznanych okolicznościach. No więc babcie przyjeżdżają do nas czyt. teściowa i moja mama.... No i mam rozwolnienie na samą myśl, a przecież to prawie za pół roku :P Tak czy siak - męża z córką nie mogę zostawić samych na święta, więc Nimi będą się zajmować dziadkowie a ja sobie będę w szpitalu (oby). No ale jak to ogarnąć - mąż i córka uwielbiają rodzinne święta, dużo ozdób, smakołyków itp itd. Jak myślicie jest coś co mogę już zacząć robić i mrozić??? Co polecanie? Jaki plan działania?? Jakie przetwory? Help!!!

2017-07-13 10:20

Też chciałam doradzić kalendarz ale widzę że to już padło ;) bransoletka też fajna sprawa...Ja sama myślę o takiej dla siebie z trzema serduszkami - na każdym imię obu córek i ich daty urodzin a na trzecim data ślubu ;) takie eleganckie i praktyczne ;) A u ciebie jeśli mamy się lubią możecie je razem wysłać na jakiś zabieg do spa lub coś u kosmetyczki.

2017-07-12 21:35

cieszę się że mogę coś podpowiedzieć :):) A jak Twoje samopoczucie????

2017-07-12 21:27

A no właśnie kalendarz kiedyś sama zamawiałam jako prezent były tam zdj dzieci mojej siostry

2017-07-12 20:39

<3 z tą bransoletką to bomba pomysł <3 dziękuję teściu dr teatru więc spektakl nie, ale może jakiś wypad na wakacje z synem bez synowej i dzieci :P jesteś ganialna!!!!! dziękuję Zabusia <3

2017-07-12 20:33

to może dla babci która lubi biżuterię bransoletkę z serduszkiem i imię córeczki, albo zdjęcie w wisiorku niuni albo tylko to droższa sprawa obraz na płótnie zdjęcie niuni dla teścia może bilety na jakiś spektakl.... Mamie książkę albo jak lubi czytać to zakładkę do książki ze zdjęciem wnusi, albo nagrajcie filmik w roli głównej z córeczką, albo kalendarz ze zdjęciami malutkiej prezent przydatny na cały rok:):)

2017-07-12 19:11

mają i kubki i albumy :( i magnesy i bryloki i dlugopisy XD Dlatego już teraz mam rozterkę :P Noo ja wciąż zyje strachem światecznym, chciałabym zaplanować wszystko do sierpnia i mieć święty spokój :D

2017-07-12 19:09

A jaka okazja jeśli mogę spytać? Poza tym sama odpowiedziałaś sobie na pytanie, no chyba, że chcesz dać coś z niunią to może kubki że zdjęciami, fotoalbum wpisz na allegro wyrażenie "z twoim zdjęciem"

2017-07-12 18:36

to są ludzie, którzy mają wszystko .... osobne prezenty ale coś drobnego dla każdego teściowa lubi biżuterie i medycynę teść wina i literaturę polską oraz teatr moja mama - książki rozwojowe najlepiej z życiorysami świetych Każdy z nich uwielbia moją córkę wiec myślałam o prezencie z młodą w roli głównej ...??