Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1591 Wątki)

Kwiatki kwiatuszki

Data utworzenia : 2014-02-10 13:22 | Ostatni komentarz 2022-02-18 16:57

Aniss

6360 Odsłony
44 Komentarze

Dziewczyny jak kazda kobieta macie zapewne spora ilosc kwiatów w dmu zastanawiałyście się kiedys nad mocą waszych kwiatów które stoją na parapecie? Moje ulubione kwiatki to fiołki, od lat miałam ich masę w domu a przez moje uwielbienie do tych kwiatów udało mi sie stworzyć nowe odmiany których wówczas jeszcze nie widziałam w sklepie, jednak z racji możliwosci tych kwiatów zlikwidowałam je wszystkie w okresie ciaży, ( są tpo kwiatki niezbyt dobre dla alergików ich liście lubią zbierać kurz)

2014-02-11 21:53

te fiołki miałam kilka lat temu, obecnie nie mam żadnych, ale tak jak pisałam nie wiem czy znowu nie zadobędnę się chociażby jednego aby sprawdzić czy nie bedzie uczulał małej, dlatego sie ich głównie pozbyłam, te kwiaty strasznie uczulały mojego bratanka który jest alergikiem.

2014-02-11 21:33

Anita bardzo ładne masz te fiołki. Ja na swoich parapetach mam storczyki i dużą szeflerę w sypialni.

2014-02-10 13:37

ja lubię paprotki :D i storczyki. A właściwie jeden storczyk, który dostałam od kolegów z pracy dwa lata temu na dzień kobiet i który ozdabia moje biureczko w sekretariacie. Ciekawe tylko czy "dożyje" do mojego powrotu :>

2014-02-10 13:26

Oto kilka zdjęć kwiatów których obecnie już nie mam, ale kto wie moze na nowo postaram się odtworzyć moją kolekcję;) hodowli zaczynając od jednego listka;) Bo w końcu od tego się zaczeło;)