Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Zwycięzcy konkursu forum LOVI - edycja WRZEŚNIOWA 2022

Data utworzenia : 2022-10-12 10:30 | Ostatni komentarz 2023-06-10 18:45

Wątek edytowany: 2022-10-14 09:40

Redakcja LOVI

3192 Odsłony
251 Komentarze

Drodzy użytkownicy! 
Z przyjemnością ogłaszamy wyniki wrześniowej edycji na najbardziej pomocne użytkowniczki forum LOVI! 

NAGRODĘ GŁÓWNĄ: Elektryczny sterylizator parowy z suszarką i Zestaw startowy BOTANIC otrzymują:

anaaa536

Aniss

[email protected]

ll!a

MamaLaurusa

Mamą być

Natalka1999

olaleksandra94

[email protected]

Paula54555

WYRÓŻNIENIE:  Smoczek silikonowy 0-3 m Botanic i Butelkę Medical+ 150 ml otrzymują: 

[email protected]

halmanowa

ila212

lena004

MamaZosii32123

myszka9220

Oliwejra

Paulinkamamadwojki

Valentina23

Xxyyzz

Wszystkim serdecznie gratulujemy! 
Zapraszamy do kolejnej edycji konkursu! 

Pozdrawiamy serdecznie, 
Redakcja LOVI 

2022-10-26 13:30

No właśnie nie dość że w tym miesiącu paczka bardzo późno no to jeszcze takie  zamieszanie ale to nic wszystko przecież da się naprawić to znowu nie jest jakiś największy problem w życiu

2022-10-26 13:20

Jest jeszcze środa tak że spokojnie kurier może przyjechać i odebrać od nas paczki do piątku i się uda wszystko naprawić mi też wersja kolorystyczna przyszła w porządku ale mam tylko butelkę i smoczki a miałam mieć glowna nagrodę :) czekamy dziewczyny jak będziecie mieć jakieś informacje to dawajcie znać ciekawa jestem jak się sytuacja rozwiąże no nieźle zamieszanie się zrobiło kurcze s tyle czekałam na ten wyparzacz myślalam że może bede już dziś testować ale będę musiała jeszcze poczekać ;)

2022-10-26 13:05 | Post edytowany:2022-10-26 13:08

Do mnie wersja kolorystyczna przyszła odpowiednia No ale zamiast głównej nagrody przyszła pocieszenia czekamy na pewno redakcja nam odpowie Dajcie właśnie znać dziewczyny Jeśli któraś z was dostanie ja jakiegoś maila albo wiadomość zwrotną

Dziewczyny wydaje że będziemy musiały odesłać paczki i wcale się nie dziwię bo inna sprawa jeżeli taka pomyłka zaszłaby u jednej osoby to pewnie by podarowali dodatkową paczkę takiej osobie w prezencie ale jeżeli taka pomyłka zaszła u wszystkich No to to już jednak nie ma się co dziwić jest za duży koszt żeby teraz każdemu z osobna wysłać odpowiednią paczkę mi taka sytuacja kiedyś zdarzyła się na Canpol że przez pomyłkę zostały mi wysłane dwie identyczne paczki do testów a jakaś dziewczyna właśnie nie dostała wcale No i momentalnie sytuacja została sprostowana na drugi dzień pojawił się u mnie kurier po odbiór niepotrzebnej jednej dodatkowej paczki

2022-10-26 12:58

Licze ze nie będzie trzeba No koj mądry mąż jak odbierał paczke wyciągnął już nowy smoczek dla małego 🤭🤦‍♀️🤦‍♀️

2022-10-26 12:52

no fajnie by było jak by taka nagroda każdej sie trafiła;) hehe 

ale szczerze to niezłe zamieszanie sie pewnie zrobi ;/ a ciekawe kapsuły do was przyszły odpowiednie chociaż;) bo ja mam dla dziewczynki;) 

2022-10-26 12:44

Ja myślę, że nie trzeba będzie odsyłać nagród i w tym miesiącu wszystkie mamy będą bardzo ładnie nagrodzone, ale mogę się mylić więc dajcie znać co napisze redakcja 

Konto usunięte

2022-10-26 12:29

Jak Lovi odpisze którejś to dajcie znać. :)

2022-10-26 12:08

Pewnie właśnie błąd systemu, poszła lista na odwrót kto miał główną a kto pocieszenia. Ciekawe czy trzeba będzie odsyłać paczki.