Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Zwycięzcy konkursu forum LOVI - edycja WRZEŚNIOWA 2022

Data utworzenia : 2022-10-12 10:30 | Ostatni komentarz 2023-06-10 18:45

Wątek edytowany: 2022-10-14 09:40

Redakcja LOVI

3194 Odsłony
251 Komentarze

Drodzy użytkownicy! 
Z przyjemnością ogłaszamy wyniki wrześniowej edycji na najbardziej pomocne użytkowniczki forum LOVI! 

NAGRODĘ GŁÓWNĄ: Elektryczny sterylizator parowy z suszarką i Zestaw startowy BOTANIC otrzymują:

anaaa536

Aniss

[email protected]

ll!a

MamaLaurusa

Mamą być

Natalka1999

olaleksandra94

[email protected]

Paula54555

WYRÓŻNIENIE:  Smoczek silikonowy 0-3 m Botanic i Butelkę Medical+ 150 ml otrzymują: 

[email protected]

halmanowa

ila212

lena004

MamaZosii32123

myszka9220

Oliwejra

Paulinkamamadwojki

Valentina23

Xxyyzz

Wszystkim serdecznie gratulujemy! 
Zapraszamy do kolejnej edycji konkursu! 

Pozdrawiamy serdecznie, 
Redakcja LOVI 

2022-10-26 14:55

Do mnie paczka dzisiaj przyszła. Bardzo się ucieszyłam, bo pomyślałam że jednak wszyscy dostali nagrody główne. A tu niestety zaszła jakaś pomyłka. Również czekam na rozwój sytuacji. Dobrze jakby chociaż zestaw butelek mógł zostać.

2022-10-26 14:41

fajnie że przyszły paczki, ale trzeba poczekać co dalej :)

2022-10-26 14:24

Dokładnie tak dziewczyny uważam podobnie jak wy może być tak że po prostu do każdego z osobna z nas będą dzwonić żeby wyjaśnić sytuację i umówić się kiedy będziemy dostępne aby wysłać do nas kuriera po odbiór paczki ja swoją paczkę otwierałam na podwórku na kolanie Tak w locie rozerwałam taśmę kluczem od samochodu niby Widziałam że coś jest nie tak bo Wielkość paczki się Nie zgadzała ale jakoś tak kompletnie nie pomyślałam żeby tą paczkę otworzyć delikatnie bo może być właśnie możliwość pomyłki i trzeba będzie później odesłać ją z powrotem także moja paczka jest delikatnie poturbowana ale to nie problem jak sytuacja się rozwiąże i trzeba będzie ją odesłać to jakoś ładnie zakleję tak aby z zawartością Nic się nie stało a jeżeli się nie uda to po prostu Zapakuję do jakiegoś nowego kartonu i to też nie jest problem jeżeli dziewczyny byście widziały połączenie od jakiegoś nieznanego numeru to właśnie odbierajcie bo może to być redakcja Lovi Ja pamiętam że właśnie w przypadku Canpol gdy musiałam odesłać tamtą przez pomyłkę wysłaną do mnie paczkę Dzwonili do mnie żeby upewnić się czy przykładowo w tym i w tym dniu w tych i w tych godzinach jestem w domu aby kurier mógł podjechać i odebrać

2022-10-26 14:13

Ja tak samo - od razu wiedziałam, że coś nie gra, bo duża paka. Taśmę na kartonie przecięłam, zajrzałam do środka i już byłam pewna, że to pomyłka. Zakleiłam i czekam na rozwój sytuacji. ;-)

2022-10-26 14:10

Halmanowa masz racje i tak nagrody sa mocno wartosciowe i co miesiac cos fajnego w dodatku pojawiaja sie czesto nagrody z wyzszych polek aby kazdy mogl je przetestowac.

Ja swoja paczke odlozylam na regal i czekam az sie rozwiaze sytuacja ;) 

2022-10-26 13:51

Ja osobiście uważam, że byłoby to nie fair wobec firmy Lovi, gdybyśmy liczyły na to, że nie trzeba będzie zwracać paczek z nagrodami. To byłby dla firmy niemały koszt, gdyby musiała teraz każdej z nas dosłać właściwą paczkę. Owszem, byłoby fajnie mieć tyle nagród, ale ja czułabym się z tym źle, że dorobiłam się czegoś tylko z powodu pomyłki. To takie czerpanie korzyści z czyjejś krzywdy... A jak czuje się osoba, która do tej pomyłki dopuściła? Pewno też nienajlepiej. Fajnie że możemy uczestniczyć w forum, że liczy się nasza aktywność, że możemy zdobywać nagrody, ale niech to będzie uczciwe, żeby wszyscy byli zadowoleni :)

2022-10-26 13:37

no u mnie kurier tez juz był ale wiedziałam ze bedzie pomylka i tak tez było. jak zobaczyłam mała paczuszkę to wiedziałam ze to nagroda pocieszenia. Smoczki ładne i różowe wiec kolor by sie zgadzał hehehe. No ale ja jednak czekam na moja nagrode główna :D  juz tez napisalam @ do LOVI. 

2022-10-26 13:32

Lepiej późno niż wcale :) grunt że przyszły paczki w końcu szkoda że jest takie zamieszanie ale mysle że Lovi to wyjaśni i szybko znajdzie rozwiązanie odpowiednie dla nas i dla siebie