Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Zwycięzcy konkursu forum LOVI - edycja PAŹDZIERNIK 2018

Data utworzenia : 2018-11-05 13:22 | Ostatni komentarz 2018-11-17 14:43

Redakcja LOVI

1385 Odsłony
35 Komentarze

Drodzy użytkownicy! Z przyjemnością ogłaszamy wyniki PAŹDZIERNIKOWEJ edycji na najbardziej pomocne użytkowniczki forum LOVI! NAGRODĘ GŁÓWNĄ – laktator ręczny Expert- otrzymują: AgataS1990 agnieszka.sz Aisa94 Eleonorka13 Eresz Justyna8907 JZ23 [email protected] Mama_Gratki Paula95 WYRÓŻNIENIE – kolorowe wkładki laktacyjne - otrzymują: Agnieszka -1989 alicjas132 aneta7734 dziubus2016 J.Swierczewska manndarynka pati1990 paulina_r Pcheła rewers342 Wszystkim serdecznie gratulujemy! Zapraszamy do kolejnej edycji konkursu! Pozdrawiamy serdecznie, Redakcja LOVI

2018-11-05 16:19

Sprawdziłam raz i nawet nie zauważyłam swojego loginu, wchodzę na maila i jest wiadomość. Szok. Otwieram drugi raz stronę Lovi patrzę i faktycznie jest. Super i bardzo dziękuję, bo nawet się nie spodziewałam, pomoc jak pomoc, a także czerpanie wiedzy, której sama nie posiadam. Forum stworzonę przez redakcję Lovi jest mega pomocne i wiele się z niego uczę, a także cieszę się, że można innym pomóc i fajnie, że potraficie to docenić. Korzystałam już z laktatora ręcznego protect pożyczonym od cioci. Ale ten zostawię sobie dla drugiego maluszka, żeby już nie musieć pożyczać. Jeszcze raz dziękuję.

Konto usunięte

2018-11-05 15:50

Pięknie dziękuję za wspaniałą nagrodę. Laktator jest dla mnie ogromnym wsparciem, dlatego też przetestujemy go w każdej sytuacji. Jutro prawdopodobnie wyjdziemy ze szpitala więc będziemy wyczekiwac przesyłki. Już podczas pobytu polecany był mi państwa produkt, dlatego jestem niezwykle podekscytowana przed wspólną przygodą laktacyjną. Gratuluję pozostałym mamom i dziękuję za wspaniały miesiąc, w którym na bieżąco mogłam dzielić się własnymi przeżyciami, zmartwieniami oraz doświadczeniem. Na pewno będę nadal śledzić pomocne porady i w miarę możliwości sama będę nadal pomagać oraz wspierać, ale od czasu gdy synek przyszedł na świat już znacznie ciężej na bieżąco śledzić co się dzieje. Jednak to forum jest skarbnicą wiedzy, do której będę odsyłać wszystkie koleżanki i kuzynki.

Konto usunięte

2018-11-05 15:11

Droga Redakcjo, dziękuję bardzo! Laktator to bardzo przydatna rzecz, a w moim przypadku niezbędna. Ten podaruję mojej przyjaciółce, nie mogę się już doczekać jej reakcji, choć jestem pewna że bardzo się ucieszy. Nawet nie wiecie jak się cieszę :) super jest móc komuś podarować taki prezent :) pozostałym mamusiom gratuluję :)