Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Zwycięzcy konkursu forum LOVI - edycja PAŹDZIERNIK 2018

Data utworzenia : 2018-11-05 13:22 | Ostatni komentarz 2018-11-17 14:43

Redakcja LOVI

1389 Odsłony
35 Komentarze

Drodzy użytkownicy! Z przyjemnością ogłaszamy wyniki PAŹDZIERNIKOWEJ edycji na najbardziej pomocne użytkowniczki forum LOVI! NAGRODĘ GŁÓWNĄ – laktator ręczny Expert- otrzymują: AgataS1990 agnieszka.sz Aisa94 Eleonorka13 Eresz Justyna8907 JZ23 [email protected] Mama_Gratki Paula95 WYRÓŻNIENIE – kolorowe wkładki laktacyjne - otrzymują: Agnieszka -1989 alicjas132 aneta7734 dziubus2016 J.Swierczewska manndarynka pati1990 paulina_r Pcheła rewers342 Wszystkim serdecznie gratulujemy! Zapraszamy do kolejnej edycji konkursu! Pozdrawiamy serdecznie, Redakcja LOVI

Konto usunięte

2018-11-05 23:02

Agnieszko, mnie się pomysł podoba. Będzie sprawiedliwie i każda będzie miała równe szanse. Myśle, że Redakcja również się zgodzi :) Agnieszko, mogę zapytać o przyczynę, dla której kończysz KP? Ja wciąż KPI i ostatnio coraz więcej się zastanawiam nad tym. Z jednej strony jestem już bardzo zmęczona, chwilami miewam kryzysy, a z drugiej strony żal mi skończyć

Konto usunięte

2018-11-05 21:07

Ja z pewnością wyrażę swoją opinię na temat laktatora. Wkładki dostałam od znajomej mamy i miałam możliwość porównać kilka firm . mogę śmiało powiedzieć, że te z lovi biją wszystkie inne na głowę .Pięknie chłoną pokarm, nie podrażniają, bardzo ładnie się trzymsnmjs przez ponad 18 h. Ponadto mają bardzo eleganckie wykończenia. W ogóle ich nie czuć a robią wiele.

2018-11-05 20:18

Dziękuję bardzo za wyróżnienie :) sama za bardzo wkładek nie używam, ale z chęcią podzielę się ze znajomą, która jest w ciąży a ona mi pomogła kiedyś w innej sytuacji i nic za to nie chciała więc chętnie się odwdzięczę w ten sposób :) Agnieszka uważam, że bardzo fajny pomysł :) ale sądzę, że Redakcja szybciej ci odpowie jak bezpośrednio na maila napiszesz, choć jak to jest już twoja nagroda to myślę, że to już twoja decyzja co z nią zrobisz, ale w tym konkursie koniecznie zaznacz, żeby wygrana osoba podzieliła się później opinią :)

2018-11-05 19:56

Wszystkim serdecznie gratuluję! My niestety nadal poza listą nagrodzonych i wyróżnionych, ale mam nadzieję, że jeszcze uda się przetestować jakieś produkty Lovi :)

2018-11-05 19:22

Dziękuję bardzo za wyróżnienie i gratuluję wszystkim :)

Konto usunięte

2018-11-05 19:18

O matko! Ale zaskoczenie! Słuchajcie. Mam juz ręczny laktator z Lovi, ktory wysłuzyl swoje, pozniej dzieki Agnieszce mogłam korzystac z elektrycznego Experta. Od tygodnia sukcesywnie kończę swoją przygodę z laktacją i laktator nie jeest już mi niezbędny tak jak wtedy kiedy karmiłam piersią. Dlatego postanowiłam, że na swoim blogu zorganizuję konkurs, gdzie do wygrania bedzie ów laktator i bedą mogły o niego powalczyc dziewczyny, ktore go potrzebują. Droga Redakcjo, czy mogę postąpic w ten sposób? No i co Wy myslicie dziewczyny o tym pomysle?

2018-11-05 17:26

Dziękuję bardzo za nagrodę. Niestety musiałam pożyczać przy pierwszym dziecku, ale przy drugim wreszcie będę miała swój :)

2018-11-05 17:15

Dziękuję za wyróżnienie. :)