Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Zwycięzcy konkursu forum LOVI - edycja PAŹDZIERNIK 2017

Data utworzenia : 2017-11-03 15:58 | Ostatni komentarz 2017-12-06 20:57

Redakcja LOVI

3603 Odsłony
81 Komentarze

Drodzy użytkownicy! Z przyjemnością ogłaszamy wyniki PAŹDZIERNIKOWEJ edycji na najbardziej pomocne użytkowniczki forum LOVI! NAGRODĘ GŁÓWNĄ – zestawy z kolekcji RETRO - otrzymują: agn_kaw aleksandraajk aneta7734 Ewcia2 Ewcia88 Kasia.S. Lina9213 magros M.Jacek Ulka85 WYRÓŻNIENIE – kubek 360 - otrzymują: agniejeska Aisa94 alutka2223 gabilabi Gosia.Habaj kika07645 lola102 magnolijam20 Marta.Wroblewska weronika_fun Wszystkim serdecznie gratulujemy! Zapraszamy do kolejnej edycji konkursu! Pozdrawiamy serdecznie, Redakcja LOVI

2017-11-22 18:48

Ja też nigdy nie otwieram paczek przy kurierze bo zawsze się spieszą , i szybko szybko podpis i odjeżdżają

2017-11-22 18:13

Ja uważam tak że dwie strony zawiniły. Paczka nie miała naklejki szkło. Folią bąbelkową też rzeczy nie były zabezpieczone. Ale to wcale nie usprawiedliwa kuriera. Paczkami się nie rzuca nawet jak nie ma nalepki szkło. Kurier ma obowiazek poczekać aż paczkę się sprawdzi, a tego nie chcą niestety robić. Tylko dać paczkę i podpis i do widzenia. A my mamy prawo sprawdzić paczkę przed podpisem. Ja nigdy nie sprawdzałam paczek od kuriera ale chyba zaczne, bo naprawde to co robią z paczkami to się w głowie nie mieści. Kuzyn się zatrudnił w firmie kurierskiej i się zwolnił bo nie mógł wytrzymać.

2017-11-22 10:27

Ja szczerze powiedziawszy też paczek nie sprawdzam jeśli widzę że karton zaklejony oryginalnie bez uszkodzeń...wczoraj miałam kuriera z meblami no to sprawdziłam elementy szklane gdyz na sklepie mnie na to uczulili gdyz jak odjedzie kierowca sklep nie przyjmuje reklamacji wiec psmietalam i spr. ...Ale tak to też nie sprawdzam. Jakoś tak zawsze wychodzi .... Magros jeszcze możesz zrobić tak ze kolejnym razem jak przyjedzie ten sam to zwróć mu uwagę - ze jak nie będzie dbał o Twoje pączki to będzie niedobrze bo nie chcesz za każdym razem zbierać szkła i zobaczysz co Ci powie

2017-11-21 22:40

Ja też nigdy nie otwierałam paczek przy kurierze. Ale jak widać czasem lepiej to zrobić. Chociaż ja miałam teraz podobną sytuację, dostałam produkty z Canpolu, między innymi termometr elektroniczny, który nie działał. Napisałam o tym na forum a zaraz miałam odpowiedź zwrotną, zadzwonili do mnie, zapewniali, że pewnie winowajcą jest kurier. Za kilka dni dostałam kolejny. Miło z ich strony :)

2017-11-21 19:45

Ja od tej pory też nie. Zwłaszcza, że często kurier paczki zostawia u kogoś. A nawet jak mnie zastanie, to nawet podpisu ode mnie nie chce. Daje paczkę i idzie, tak samo jak na spacerze się z nim spotkam i pytam czy ma coś dla mnie... No ale mam nauczkę na przyszłość. Zabusia, naklejki szkło nie było, więc pewnie nieźle rzucali tą paczką, bo to aż niewiarygodne, że się potłukła...

2017-11-21 19:01

Ale pech...:( A Wy dziewczyny otwieracie paczki przy kurierze, bo ja w zasadzie nigdy.

2017-11-21 17:01

Oj ... szkoda Magros ze tak Ci wyszło . Dobrze ze reszta plastik i nic się nie uszkodzilo więcej . Kolejnym razem po prostu przypilnujesz kuriera. A jak dostaniesz maila z oceną dostawy to opisz to zajście i już.

2017-11-20 12:36

przykro mi z powodu butelki ja bym zgłosiła firmie kurierskiej a na pudełku była naklejka szkło????? może zrób zdjęcie i wyślij do firmy kurierskiej szkoda że nie otworzyłaś przy kurierze przesyłki wtedy od razu protokół zniszczenia byście wypisali