Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Zwycięzcy konkursu forum LOVI - edycja PAŹDZIERNIK 2017

Data utworzenia : 2017-11-03 15:58 | Ostatni komentarz 2017-12-06 20:57

Redakcja LOVI

3600 Odsłony
81 Komentarze

Drodzy użytkownicy! Z przyjemnością ogłaszamy wyniki PAŹDZIERNIKOWEJ edycji na najbardziej pomocne użytkowniczki forum LOVI! NAGRODĘ GŁÓWNĄ – zestawy z kolekcji RETRO - otrzymują: agn_kaw aleksandraajk aneta7734 Ewcia2 Ewcia88 Kasia.S. Lina9213 magros M.Jacek Ulka85 WYRÓŻNIENIE – kubek 360 - otrzymują: agniejeska Aisa94 alutka2223 gabilabi Gosia.Habaj kika07645 lola102 magnolijam20 Marta.Wroblewska weronika_fun Wszystkim serdecznie gratulujemy! Zapraszamy do kolejnej edycji konkursu! Pozdrawiamy serdecznie, Redakcja LOVI

2017-11-29 11:45

Jejku, bardzo dziękuję! Kochane Lovi, działacie szybciej niż ja zdążę pomyśleć, bo dzisiaj kurier zrobił mi niespodziankę :) Buteleczka jest prześliczna, chyba najładniejsza jaką mieliśmy :) A co do tych paczek, to nasza paczuszka musiała być identycznie wypakowywana. Bo pudełko, ani nawet pudełko z butelką nie było zgniecione, czy coś. Po prostu w środku było szkło, jakby solidnie upadło. Niestety idą święta, więc kurierzy mają coraz więcej pracy, obawiam się, że to nie jedyny pan, który tak robi...

2017-11-28 22:55

Jestem tym przerażona. Od dziś będę sprawdzać paczki od kuriera. Nie ważne czy paczka zawiera szklane rzeczy czy plastik. My za te paczki płacimy, a oni takie rzeczy wyprawiają. Szczyt głupoty i bezczelności. Jeszcze powiedzą tu podpisik, bez sprawdzania bo im się śpieszy.

2017-11-28 21:40

Ulka obejrzałam filmik i jestem w szoku. Często korzystam z paczkomatów, nawet sama wysyłam tym sposobem i nigdy w życiu bym nie pomyślała, że tak się obchodzą przesyłkami... Wiadomo, mógł to być jednorazowy przypadek, ale i tak daje do myślenia. Przy takim rzucaniu to żadne zabezpieczenie by nie pomogło i delikatne, szklane rzeczy nie mają szans ;/

2017-11-28 20:40

W temacie rzucania paczkami... https://bezprawnik.pl/inpost-paczkomaty-rzuca-paczkami/

2017-11-28 13:06

magros Mamy informację, że na paczki są naklejane oznaczenia o tym, że zawartość jest krucha :-( Nie było? Wyślemy Ci drugą butelkę :-)

2017-11-28 11:41

Bardzo nam przykro z powodu potłuczonej butelki. Dowiemy się co możemy zrobić w tej sytuacji.

2017-11-28 10:59

Tak powinno być że się sprawdzi ale prawie nikt tego nie robi bo kurier tylko zostawi i ucieka. A u mnie właśnie był listonosz i koperta tak porwana była i pognieciona jakby ją ktoś ze śmietnika wygrzebal.

2017-11-22 21:27

Dokładnie zawsze ci kurierzy szybko szybko tu podpisik Dziękuję dowodzenia i tyle ich widać. Ale trzeba czasem być stanowczym i zanim się podpisz to sprawdzić paczkę ;-)