Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Zwycięzcy konkursu forum LOVI - edycja LUTY 2018

Data utworzenia : 2018-03-09 14:38 | Ostatni komentarz 2018-03-28 17:49

Redakcja LOVI

2657 Odsłony
67 Komentarze

Drodzy użytkownicy! Z przyjemnością ogłaszamy wyniki LUTOWEJ edycji na najbardziej pomocne użytkowniczki forum LOVI! NAGRODĘ GŁÓWNĄ – laktatory Protect - otrzymują: agn_kaw AgataS1990 Agusia8 agnieszka.sz Aisa94 aneta7734 Ewcia2 Evelin magros Mama_Gratki WYRÓŻNIENIE – kolorowe wkładki laktacyjne - otrzymują: agniejeska Anna.Kozlowska emmkao Kasia.S. Lina9213 Mamowe marieee89 paulina.leszczynska Pcheła S.Tomczyk Wszystkim serdecznie gratulujemy! Zapraszamy do kolejnej edycji konkursu! Pozdrawiamy serdecznie, Redakcja LOVI

2018-03-09 18:41

Bardzo dziekujemy <3 juz pisalam w pogaduchach że mialam opracowany niecny plan, by przekazać laktator Ewci2 gdyby im.sie nie udalo a wiem jak bardzo im na tym zależalo i jak bardzo duzo spokoju wewnetrznego daje poczucie że mamy w zanadrzu swoj laktator :) Ale jako że obydwu nam się udało z czego jestem przeszczczęsliwa <3 to Protect na pewno przekażę znajomej mi osobiscie Mamusi do testowania i pomocy :) bo widze ze i nasze brzuchatki coreczkowe rowniez wygrały :D super:) tak wiec ppwedruje do czerwcowej mamusi A moze i ona wciągnie sie w forum tak jak i my :D tylko nie wiem czy jej mąż bedzie zadowolony hahah Dziękuję Lovi raz jeszcze dla mnie ogromna radosc a dla przyszlej właścicielki na pewno jeszcze większa. Dopilnuje aby podzieliła sie opinią w watku testerskim :)))

2018-03-09 18:05

Serdecznie dziękuję, wkładki jak najbardziej przydatne w obecnym czasie <3 <3 <3

2018-03-09 17:56

Super, dziękuję za odpowiedź.

2018-03-09 17:46

Maile zostaną dopiero rozesłane. Zawsze wysyłamy na wszelki wypadek, żeby potwierdzić dane i nie wysyłać nagród w próżnię.

2018-03-09 17:36

A czy Redakcja wysyłała mailem powiadomienia? Czy jeśli w swoim profilu wszystkie dane są uzupełnione to jest ok (moje dane, tzn adres zmieniły się jakiś czas temu)? Może tylko po nadaniu przesyłki przyjdzie powiadomienie od firmy kurierskiej.

2018-03-09 16:56

Ewcia88 bardzo dziękuję , masz racje jestem mega szczesliwa ze bede mogla przetestować ten laktator, dop w wrzesniu ale szybciutko zleci;-) jestem przeszczesliwa;-)

2018-03-09 16:47

Super, ślicznie dziękuję :-) jak dotrwamy do PTP, to możliwe, że uda mi się nawet zabrać laktator do szpitala :-) niezmiernie sie cieszę, będziemy testować niebawem:-) gratuluję dziewczyny ^^

2018-03-09 16:16

Dziewczyny szczerze Wam gratuluję. Mnie tu w tym miesiącu było bardzo mało, ale co nieco czytałam, dla tego bardzo się cieszę, że lovi jak zwykle sprawiedliwe. Szczególnie cieszy mnie wygrana Aisa94, gdyby nie dostała nagrody w tym miesiącu to chyba bym się zdenerwowała hihi. Ponieważ jej wiedza i pomoc jakiej udzieliła wielu mamom na temat laktacji jest imponująca. Tym bardziej się cieszę z jej nagrody:-).