Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Zwycięzcy konkursu forum LOVI - edycja LUTY 2018

Data utworzenia : 2018-03-09 14:38 | Ostatni komentarz 2018-03-28 17:49

Redakcja LOVI

2656 Odsłony
67 Komentarze

Drodzy użytkownicy! Z przyjemnością ogłaszamy wyniki LUTOWEJ edycji na najbardziej pomocne użytkowniczki forum LOVI! NAGRODĘ GŁÓWNĄ – laktatory Protect - otrzymują: agn_kaw AgataS1990 Agusia8 agnieszka.sz Aisa94 aneta7734 Ewcia2 Evelin magros Mama_Gratki WYRÓŻNIENIE – kolorowe wkładki laktacyjne - otrzymują: agniejeska Anna.Kozlowska emmkao Kasia.S. Lina9213 Mamowe marieee89 paulina.leszczynska Pcheła S.Tomczyk Wszystkim serdecznie gratulujemy! Zapraszamy do kolejnej edycji konkursu! Pozdrawiamy serdecznie, Redakcja LOVI

2018-03-10 23:12

Ewcia bardzo sie ciesze ze wygrałas i będziesz mogla przetestować we wrześniu laktator :) Przyda sie napewno! S.Tomczyk bardzo piękne imiona kiedyś myslalam nad tymi imionami dla córki ale w rodzinie te imiona Juz są. Dawniej bardziej bym dala Olimpia ale teraz chyba juz Oliwka ;) Podobne imiona ale oba bardzo ładne <3

2018-03-10 16:09

agn_kaw i agniejeska bardzo dziekuje za mile slowa i agn_kaw, ze chcialas podarowac tak mily gest..jestescie.kochane..bardzo chcialam wygrac..i sie udalo;-) i Bardzo Dziękuje za to lovi, oraz ciesze sie ze czasem mogę komus cos doradzić jak rowniez ja dziekuje za doradzenie w moich problemach..dziekuje;-) ❤

Konto usunięte

2018-03-10 14:26

S. Tomczyk, jestem z Wami dopiero od połowy stycznia, a również czuję się przywiązana. Oba imiona mi się podobają, choć Olimpia bardziej :) Będziesz miała świetny prezent dla siostry, zwłaszcza, że do tego czasu zdążysz coś jeszcze nazbierać, na pewno się ucieszy :)

2018-03-10 13:51

Bardzo dziękuję za wkładk, przydadzą się siostrze, bo 1 lipca rozwiązanie i nie możemy się wszystcy doczekać, bo po jej 2 chłopakach i moim chłopaku wreszcie pierwsza dziewczynka. Być może uda mi się dla niej uzbierać częściowo fajną wyprawkę LOVI, drugą część dokupię i będę dla niej miała najlepszy prezent:) aaa już się nie mogę doczekać, kiedy moja mała chrześnica przyjdzie na świat:) propozycje imion dawała cała rodzina, która chciała mieć w tym udział i będzie Oliwia bądź Olimpia :) Gratulacje oczywiście dla pozostałych dziewczyn, niech Wam służą Wasze nagrody jak najlepiej :) Przywiązałam się do Was tak, że czuję się jak na kawie z koleżankami za każdym razem, kiedy czytam Wasze komentarze. :)

2018-03-10 00:36

Ja o wynikach dowiedziałam się z wątka ogólnego. Dziękuję redakcji lovi za docenienie. Z racji, że już jeden laktator mam ten podaruje w prezencie bratu narzeczonej. Napewno jej się przyda, a do wyprawki będzie jak znalazł. Może i ona zacznie się udzielać na forum i podzieli się swoją opinią. Gratuluję pozostałym dziewczyną.

2018-03-09 22:53

Dziewczyny gratulacje :) przyda się Wam taki sprzęcik :)

2018-03-09 22:34

Tak w ogóle to gratuluję także pozostałym Dziewczynom. Co nick to kojarzę z ciekawych wpisów ;) jesteście prawdziwą skarbnicą wiedzy ;*

2018-03-09 20:07

Oj. Jak super ze dziewczyny ktore niedlugo rodza dostana glowna nagrode. Agnieszka sz,agata, evelin, mama_gratki czy ewcia2 . tym bardziej ze widze ciagle ich wpisy na forum. Bardzo mocno dziewczyny gratuluje. Redakcjo dobra decyzja :-). I naprawde dziekuje mocno za wyroznienie. Wydawalo mi sie ze bylam tu za rzadko na jakies wyroznienie. Odkad corcia sie urodzila mam mniej czasu na forum co pewnie widac. Chociaz zaczynamy sie docierac i jestem tu coraz czesciej. A wkladki na pewno sie przydza bo uzywam tylko tych loviowych.