Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Zwycięzcy konkursu forum LOVI - edycja LISTOPADOWA 2021

Data utworzenia : 2021-12-03 15:22 | Ostatni komentarz 2022-04-01 20:19

Redakcja LOVI

3709 Odsłony
241 Komentarze

Drodzy użytkownicy!

Z przyjemnością ogłaszamy wyniki listopadowej edycji na najbardziej pomocne użytkowniczki forum LOVI!

NAGRODĘ GŁÓWNĄ LOVI zestaw butelek i smoczków dynamicznych Wild Soul, butelek Trends, tasiemkę i pojemnik na smoczek otrzymują:

Anabanana

Aniska

Fajerka

Idziemka

MałaZołza

Mama_Zosi1

Mamą być

Monia. 92

Swiezoupieczona

[email protected]

WYRÓŻNIENIE –– kapsułę smoczków dynamicznych Wild Soul otrzymują:

dwarazyH

[email protected]

klaudia.sz

Magda_i_lena

Mama_Wiktorii_i_Alanka

MamaPaula

maziulek

Nataleczka

rewers342

Xxyyzz

Wszystkim serdecznie gratulujemy!

Zapraszamy do kolejnej edycji konkursu!

Pozdrawiamy serdecznie,

Redakcja LOVI

2022-02-23 18:12

Oj ja tez chyba mialam.podobnie kupawany albo i dalej;) ale tez jak juz mam jakis telefon to wybieram.moze dlugo ale jestem.potem zadowolona ze albo zmieniam jak padnie albo jak cos zaczyna sie z nimi dziac;)

2022-02-23 14:18

Dokladnie,  ciasto na pizze to jedna z najlepszych rzeczy, minuta i gotowe, idealne! A ręce czyste!

2022-02-23 13:42

Właśnie myślałam nad tym i może nie taka mąka, to też ma znaczenie.... właśnie co czytam jakieś posty o pizzy z thermo czy lidlo to wszyscy chwalą..

2022-02-23 11:34

Może za długo była pieczona. Ja robiłam ciasto na pizzę w swoim biedronkomixie i też wyszło fajne.

2022-02-22 22:38

Albo w piekarniku spalił po prostu 

2022-02-22 22:17

Monia, może coś źle piekł? Moja pizza z tm jest idealna! :)

2022-02-21 17:08

Ja polecam huawei mam p30pro i jestem tak przyzwyczajona do niego :D

2022-02-20 09:27

No pewnie tak. Ja tam mam jeden dywanik który nie jest czyszczony robotem. Innych bym nawet nie chciała dla mnie dywan to sterta kurzu nawet jak się codziennie go czysci. 

Może inaczej taki sprzęt potrzebuje osoba, która nie ma pomysłów. 

Ostatnio szwagier zrobił pizze z termo szczerze? Gorszej nie jadłam w swoim życiu. Ciasto twarde, że połamać zęby można. Dramat. 

Ja musze zmienić tel mam już ten kilka ładnych lat.miaksm kupić redmi ale chyba jednak poczekam na nowszy model, który na wyjść wiosna. 

Myślałam nad samsungiem ale źle wspominam bo miałam jeden miesiąc  z 10 lat temu i wyrwało się gniazdo ładowania i oczywiście uszkodzenie mechaniczne a wtedy jeszcze był na umowę. Nadawał się tylko na śmieci