Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Zwycięzcy konkursu forum LOVI - edycja LIPIEC 2016

Data utworzenia : 2016-08-08 14:11 | Ostatni komentarz 2016-08-22 19:51

Redakcja LOVI

3732 Odsłony
46 Komentarze

Kochane mamy! Miło nam ogłosić wyniki lipcowej edycji konkursu na najbardziej pomocnych użytkowników naszego forum! NAGRODĘ GŁÓWNĄ - zestaw LOVI z kolekcji FOLKY - kubek 360°, kubek treningowy, kapsułę smoczków uspokajających oraz butelkę LOVI Medical+ - otrzumują: adamos Basia1984 Darka17772 iwona886 Kasia.S. Katarzyna.Twardowska magicznypazur magros Małgorzata__eL Monika.P WYRÓŻNIENIE - kubek 360° z kolekcji FOLKY - otrzymują: 0202oliwcia Bealia bogna82 elewele gudrun k.Sepiolo Karolina.K Małgorzata.Wolska-Kilic Sabina.Krupa weronika Wszystkim zwyciężczyniom serdecznie gratulujemy! Zachęcamy do udziału w kolejnej edycji :) Pozdrawiamy serdecznie, Redakcja LOVI

2016-08-16 20:32

Jeszcze raz dziękuję za śliczne nagrody :)

2016-08-16 19:38

Paczka dostarczona :) dziękujemy

2016-08-16 13:26

Do nas też już dotarł śliczny kubeczek,więc zaczynamy testowanie.Jeszcze raz serdecznie dziękujemy za nagrodę.

2016-08-16 13:22

Paczka pełna wspaniałości wlasnie do nas dotarła za co jeszcze raz ogromnie dziękujemy. :) Jeszcze niecałe 4 miesiące i tester przyjdzie na świat. :D Oczywiście jak zawsze podzielimy się opinią.

2016-08-16 12:55

Właśnie odebrałam przesyłkę;-) kubeczek jest śliczny:-* Będziemy testować jak tylko mała testerka otworzy oczka po drzemce ;-)

2016-08-14 07:10

A i ja też jestem tu z przyjemnością i w wolnej chwili zaglądam. I jakbym chciała wygrać za wszelką cenę to bym komentował non stop i gdzie popadnie. Wybieram tematy w których mogę się coś wypowiedzieć a nie na sile . Wiec nie mówcie ze za wszelką cenę chce wygrać bo to się nijak ma do tego

2016-08-14 07:09

Ja tylko wyraziłam swoje zdanie i zapytałam czy na tym to polega jaka ilość komentarzy. Boshe wiadomo ze ucieszyła bym się jakbym wygrała a wy dziewczyny na skoczylyscie na mnie. Tak się sklada ze wszystko co mi się podobało z zestawu juz dawno kupiłam bo smoczki juz mamy od dawna a kubeczek juz od dawna jest nam potrzebny.i tak samo z tego nic mi nie będzie potrzebne tylko mamie która lada chwila urodzi.i właśnie o to mi chodzi dlatego tak skomentowałam po co komuś laktator jak ma 3 letnie dziecko np .

2016-08-12 12:42

myszek017, bardzo nam przykro, że odniosła Pani takie wrażenie :( Z naszej strony, zapewniamy Panią, że staramy się doceniać wszystkie mamy - nie tylko te, z którymi już się długo znamy. W tym miesiącu również zostały wyróżnione Panie, które niedawno dołączyły do naszej społeczności. Niestety, nie możemy nagrodzić wszystkich mam, nad czym nierzadko ubolewamy, ale w takich sytuacjach pamiętamy o Paniach w następnym miesiącu. Zachęcamy do czynnego udziału w życiu forum a przekona się Pani jak tu fajnie :) A dziewczynom dziękujemy za miłe słowa! <3