Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Zwycięzcy konkursu forum LOVI - edycja GRUDZIEŃ 2017

Data utworzenia : 2018-01-05 15:46 | Ostatni komentarz 2018-01-21 22:37

Redakcja LOVI

5693 Odsłony
154 Komentarze

Drodzy użytkownicy! To był dla nas najtrudniejszy wybór od dawna. Wiemy, że wiele z Was poczuje się niedocenione i rozżalone, bo robiły świetną robotę na forum a nie dostaną nagrody. Niestety laktatorów jest tylko i aż 10. Mamy nadzieję, że wyróżnione się ucieszą a te, którym w tym miesiącu się nie udało, zostaną z nami i dadzą nam szansę nagrodzić się w kolejnych miesiącach. Wyniki GRUDNIOWEJ edycji na najbardziej pomocne użytkowniczki forum LOVI! NAGRODĘ GŁÓWNĄ – laktator elektryczny EXPERT - otrzymują: agn_kaw agniejeska Agusia8 Aisa94 Akone aleksandraajk aneta7734 Ewelaa Kalina91 marieee89 WYRÓŻNIENIE – wkładki Discreet Elegance - otrzymują: agnieszka.sz Anna.Filipowicz D.Gluszek Ewcia2 Ewcia88 Kinga666 magnolijam20 M.Jacek S.Tomczyk Zabusia90 Wszystkim serdecznie gratulujemy! Zapraszamy do kolejnej edycji konkursu! Pozdrawiamy serdecznie, Redakcja LOVI

2018-01-06 22:02

Gratulacje dla wszystkich wygranych i wyróżnionych ;-) Trochę mi żal że to nie my .... Ale to pewnie przez te moje problemy z profilem w tym miejscu ..... Gratulacje dla agniejeska to wam teraz na pewno się przyda ;-) Dużo Zdrówka dla ciebie i córeczki :-)

2018-01-06 14:34

agniejeska, Gratulacje <3 szybkiego powrotu do domu i dużo zdrowia dla was :) Rok Ci się zaczął wyśmienicie i teraz już tylko tak będzie :) przyjemności z testowania, a córusi jak najwięcej maminego mleczka. Samo zdrowie :)

2018-01-06 13:31

Gratulacje dziewczyny ! I Tobie agniejeska gratuluje córeczki :) niech rośnie zdrowo, dużo zdrówka dla Was :) Ja akurat mam laktator z lovi, ale nie z tej serii, ale polecam, dobry zakup :) oby Wam służył długo Powodzenia w tym miesiącu dla wszystkich :)

2018-01-06 11:18

Dziekuje redakcjo . kurcze nie dosc ze wczoraj corusia mi sie urodzila to jeszcze dostqne do testowaniq takie cudo. Przyda sie napewno. Najlepszy dzien od dawna. Ale redakcji nie zazdroszcze bo to byl bardzo ciezki wybor.

2018-01-06 10:45

Bardzo dziękuje za wyróżnienie. Fajnie, że laktatory trafią do mam, które aktualnie ich potrzebują :) Gratuluję wszystkim nagrodzonym w tym miesiącu :)

2018-01-06 10:30

Gratki dziewczyny ;) bardzo się cieszę ze laktatory trafiły do potrzebujących - Ewelaa i Agniejeska dla Was jak znalazł teraz he he Ja z kolei dziękuję za wyróżnienie. Mi się nie przydadzą ale bratowa już na ostatnich nogach wiec będzie dla niej jak znalazł ;) Raz jeszcze gratulacje dziewczyny bo nagroda naprawdę super ;)))

Konto usunięte

2018-01-06 09:24

agn_kaw dziękuję miło mi, ze tak myslisz :-) Nie dziwię się Dziewczyny Waszej wielkiej radosci, ten laktator to cudo i marzenie. Mysle, ze na pewno swietnie spełni swoją rolę i pomoże Wam w karmieniu piersią Waszych Maluszków. Najlepszy prezent dla Was i dla Waszych pociech <3

2018-01-06 08:19

<3<3<3