Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Zwycięzcy konkursu forum LOVI - edycja CZERWCOWA 2019

Data utworzenia : 2019-07-04 09:14 | Ostatni komentarz 2019-07-18 10:42

Redakcja LOVI

1877 Odsłony
43 Komentarze

Drodzy użytkownicy! Z przyjemnością ogłaszamy wyniki CZERWCOWEJ edycji na najbardziej pomocne użytkowniczki forum LOVI!

NAGRODĘ GŁÓWNĄ – elektryczny laktator Expert otrzymują:

aneczkaa006

KontrolaJakosci89

magicznypazur

mamameg

misiowa

pati1990

Pcheła

Piasecka

Susanne

Zamarancza

WYRÓŻNIENIE – zestaw kolorowych wkładek laktacyjnych Discreet Elegance otrzymują:

A.Bakowska

Agnieszka -1989

dziubus2016

JustaMama

Kasiaa95

m.kuki

moniczka7896

NatkaF

paulina.leszczynska

Sunny

Wszystkim serdecznie gratulujemy!

Zapraszamy do kolejnej edycji konkursu!

Pozdrawiamy serdecznie,

Redakcja LOVI

2019-07-04 11:42

Pchela ja nie mam pretensji żadnych co do rankingu żeby było jasne tylko po prostu cały miesiąc pisałam komentarze A ich nie ma po prostu pomimo że były dodane podobno zniknęły w niewiadomy sposób po prostu części komentarzy nie ma i to mnie dziwi po prostu wydaje mi się że jest jakiś błąd bo jak widać nie tylko ja tak mam pisałam wcześniej o tym już w wrażeniach na temat nowego forum nie wiem czy pamiętasz pchela bo chyba wtedy mi odpisałaś. Dodatkowo zauważyłam że serwer nie nadąża z pisaniem bo jak pisze często mi dwoi albo i troi literki pomimo że raz je pisałam i wlansie te komentarze dodane niby są A później okazuje się że ich nie ma idzie się Zdenerwowac:/ 

2019-07-04 11:40

Piasecka, ja co prawda nie jestem nagrodzona w tym miesiącu, ale wiem że Redakcja czasami trochę później wysyła maile.

2019-07-04 11:35

Droga Redakcjo! Pięknie dziękuję za przyznanie nagrody i możliwość wytestowania tego cudeńka! <3 Co prawda, testowanie nastąpi w październiku, ale już na samą myśl, aż nie mogę się doczekać :D

Gratulacje dla pozostałych Mam! <3

2019-07-04 11:30

Dostałyście*...słownik :P

2019-07-04 11:29

Dziewczyny a dostaliście maila od Redakcji Lovi? Bo ja nic nie mam..

Konto usunięte

2019-07-04 11:26

Dziękuję za przyznanie nagrody <3 Na listopad będzie jak znalazł, chociaż mam nadzieję, że laktator okaże się niepotrzebnym sprzętem i uda się karmić piersią tak jak pierwszą córkę :) 

Mama_gratki, Aisa - faktycznie nie ma Was w rankingu :( Nawet jako wyróżnione osoby :( Po loginach nagrodzonych widzę, że redakcja miała w tym miesiącu bardzo trudny wybór - każdy login kojarzę i często widziałam wypowiedzi dziewczyn. 

2019-07-04 10:31

Cóż za świetna nowina od rana :) Dziękuję bardzo!! ❤️

Dziewczyny wczoraj jakiś problem był ze wszystkimi stronami internetowymi chyba..Co do komentarzy też się zdarzyło, że się czasem tyle opisałam i nie dodało mi go wcale i zniknął albo po części tylko tego co napisałam..

2019-07-04 10:24

Mama gratki ja tam widzę twój komentarz. I też odnoszę takie wrażenie bo moje komentarze znikały... w niewiadomy  ssposób pomimo że były dodane niestety widocznie jest jakiś błąd:/ 

Gratulacje dziewczyny!