Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Zwycięzcy konkursu forum LOVI - edycja CZERWCOWA 2019

Data utworzenia : 2019-07-04 09:14 | Ostatni komentarz 2019-07-18 10:42

Redakcja LOVI

1878 Odsłony
43 Komentarze

Drodzy użytkownicy! Z przyjemnością ogłaszamy wyniki CZERWCOWEJ edycji na najbardziej pomocne użytkowniczki forum LOVI!

NAGRODĘ GŁÓWNĄ – elektryczny laktator Expert otrzymują:

aneczkaa006

KontrolaJakosci89

magicznypazur

mamameg

misiowa

pati1990

Pcheła

Piasecka

Susanne

Zamarancza

WYRÓŻNIENIE – zestaw kolorowych wkładek laktacyjnych Discreet Elegance otrzymują:

A.Bakowska

Agnieszka -1989

dziubus2016

JustaMama

Kasiaa95

m.kuki

moniczka7896

NatkaF

paulina.leszczynska

Sunny

Wszystkim serdecznie gratulujemy!

Zapraszamy do kolejnej edycji konkursu!

Pozdrawiamy serdecznie,

Redakcja LOVI

Konto usunięte

2019-07-04 18:46

Aisa94 - mi chodził o to, że ja widziałam twoje komentarze i często się udzielałaś. Tak samo mam wrażenie, że mama_gratki się udzielała. Ale z drugiej strony jak popatrzyłam na nagrodzone mamy to widzę osoby, z którymi nie raz w dyskusję wchodziłam. Chodziło mi po prostu o to, że ten miesiąc dla redakcji był mega cieżki, bo mimo, że nie było natłoku nowych osób, mimo, że nie biłyśmy się o ten laktator, to byłyśmy bardzo aktywne na forum i dużo osób się udzielało. 

2019-07-04 18:16

O rany rany, co za świetna wiadomość:-) od kilku dni mam słaby humor a tu proszę - uśmiech mi nie Zejdzie do końca dnia hah:-) idziemy z córka na spacer zarażać dobrym humorem:-) bardzo dziękuję :-* 

oraz Gratuluję:-)

2019-07-04 17:14

Dziękuję bardzo :) napewno się przyda :) i jak przetestuje napiszę opinie na jego temat :)

2019-07-04 16:44

Gratulacje dziewczyny. Szkoda, że mi się nie udało. Ale też mało mnie tu było. Niech wam służy jak najlepiej. Kiedyś miałam pożyczyłam i już do mnie nie wrócił. Ale za to mam ręczny i też pewnie będzie dobry. 

2019-07-04 16:34

Otóż to, niech wygrany laktator służy Wam jak najlepiej. I koniecznie napiszcie później opinię o nim :)

2019-07-04 16:30

Bardzo serdecznie dziękuję i gratulacje dla wszystkich :) 

2019-07-04 15:25

Dziękuję za wyróżnienie, wkładek to już będę miała prawdziwy zapas... Gratulacje dla pozostałych zarówno wyróżnionych jak i wygranych. Niech laktator wam służy bo to super sprzęt. Tym, którym jeszcze się nie udało powodzenia by dostać się do testowania głównego :)

2019-07-04 14:42

Super wiadomość. Przyda się na pewno i już od razu można powiedzieć. 

Ja wszystkich wątków nie jestem w stanie śledzić, ale widzialam dużo komentarzy Aiisy i MamyGratki, ale czy wszystkie to ja nie mogę wiedzieć. Ja u siebie znikajacych nie zauważyłam, jedynie mam problem jak mnie wyloguje, albo z laptopem, bo czasami napiszę wypracowanie i nagle pół mi wytnie. Wtedy już ciężko mi moją myśl odtworzyć i jest zazwyczaj już krótsza.