Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Zwycięzcy konkursu forum LOVI - edycja CZERWCOWA 2019

Data utworzenia : 2019-07-04 09:14 | Ostatni komentarz 2019-07-18 10:42

Redakcja LOVI

1875 Odsłony
43 Komentarze

Drodzy użytkownicy! Z przyjemnością ogłaszamy wyniki CZERWCOWEJ edycji na najbardziej pomocne użytkowniczki forum LOVI!

NAGRODĘ GŁÓWNĄ – elektryczny laktator Expert otrzymują:

aneczkaa006

KontrolaJakosci89

magicznypazur

mamameg

misiowa

pati1990

Pcheła

Piasecka

Susanne

Zamarancza

WYRÓŻNIENIE – zestaw kolorowych wkładek laktacyjnych Discreet Elegance otrzymują:

A.Bakowska

Agnieszka -1989

dziubus2016

JustaMama

Kasiaa95

m.kuki

moniczka7896

NatkaF

paulina.leszczynska

Sunny

Wszystkim serdecznie gratulujemy!

Zapraszamy do kolejnej edycji konkursu!

Pozdrawiamy serdecznie,

Redakcja LOVI

Konto usunięte

2019-07-18 10:42

Wczoraj laktator dotarł :) Dziękuję bardzo :) Będziemy testować w listopadzie 

2019-07-05 19:55

Ja raz tylko miałam problem, że strona się nie wyświetlała. Lecz to było kilka, góra kilkanaście minut, więc niewielki problem. Komentarzy mamygratki widziałam sporo w zeszłym miesiącu. W tym wątku jest ich chyba 6 takich samych, więc nie wiem czy to zamierzony efekt. Na pewno wybór osób nagrodzonych jest trudny, raz się uda a raz nie. Forum ma za główny cel pomoc i wymianę doświadczeń. Niekoniecznie zdobycie nagród, co prawda docenienie jak dla mnie i pewnie dla każdego jest bardzo miłe.

2019-07-05 18:47

Myślę, że Mama_Gratki myślala o czymś innym pisząc że jej komentarze stały się niewidoczne.

Mamo_Gratki często trafiałam na Twoje wyczerpujące posty, myślę że co miesiąc Redakcja musi podjąć bardzo trudne decyzje wybierając mamy, które zasługują na nagrodę główną i na wyróżnienie. Jest tu grupa stalych uczestniczek, które udzielają się systematycznie, a po uruchomieniu nowej wersji forum dołączyło sporo nowych dziewczyn. Redakcja pewnie chciałaby nagrodzić wszystkich. Szkoda, że nie ma takiej możliwości :)

2019-07-05 11:08

Ja podobnie jak Zamarancza miałam problem z logowaniem i nie mogłam wejść . Co do znikających komentarzy to nie miałam takiego problemu wszystkie co piszę normalnie się dodają . Dziewczyny jeszcze raz gratulacje:)

2019-07-05 10:12

Ja na szczęście nie miałam problemu z logowaniem, ale ostatnio jakoś ogólnie był problem na sieciach.

Bardzo jestem ciekawa tego laktatora,takie cudeńko z wielką chęcią bym go przetestowała :)

Szkoda,że się nie udało dostać :( wkładki od razu pójdą w ruch ;)

2019-07-04 20:41

Mi komentarze nigdy nie znikały i każdy jaki napisałam został. Miałam za to problemy z weekendowym logowaniem, a inne dziewczyny tego problemu nie miały, więc zdarza sie nadal sporo tutaj błędów.

2019-07-04 20:28

Pchela to prawda, w tym miesiacu było bardzo tłoczno na forum. Ja jednak odniosłam wrażenie że dołączyło do nas sporo nowych osób. Nie wszystkie dziewczyny kojarzę, ale w tym miesiącu ze względu na poród nie byłam w stanie zaglądać do każdego wątku.

2019-07-04 20:24

Pchela tak pisałam ale i tak części nie ma niestety komemtarzy :( I mi chodzi o sam fakt poprawienia tego bo część komentarzy znika ja to widzę bo wiem co  ppisałam szukam swojego ostatniego komentarza i okazuje się że nie ma go choć wiem po jakim komentarzu  bbył dodany i to mnie trochę dziwi że tak się dzieje po prostu :/ I to nie była jednorazowa sytuacja niestety:(