Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Konkurs <b>"List do Świętego Mikołaja" </b>

Data utworzenia : 2016-11-25 10:16 | Ostatni komentarz 2016-12-09 23:57

Redakcja LOVI

42550 Odsłony
1008 Komentarze

Mamo, napisz nam, jakie jest Twoje marzenie związane z maluszkiem. Nie możemy wprawdzie obiecać, że Mikołaj je spełni, ale na pewno wstawimy się u niego, a 60 najciekawszych, najbardziej wzruszających i najoryginalniejszych odpowiedzi nagrodzimy wspaniałymi zestawami LOVI pod choinkę. Przypominamy, że zgodnie z regulaminem we wpisie należy podać kolor zestawu, który chce się otrzymać (mięta albo róż). W przypadku braku informacji kolor zostanie wylosowany. Wyniki są już dostępne na stronie LOVI w zakładce konkursy http://lovi.pl/pl/konkursy/901 Wszystkie posty "List do Mikołaja", które zostały dodane poza wątkiem konkursowym, zostaną usunięte, by nie robić na forum bałaganu. Pozdrawiamy.

2016-11-27 16:11

Drogi Mikołaju, Wiem, że aby otrzymać od Ciebie prezent zamiast rózgi, trzeba być grzecznym cały rok. I taka trochę byłam, a na pewno się starałam. Może nieraz się zdenerwowałam i pod nosem cichutko zaklęłam, może czasem byłam nieznośna dla męża ale starałam się to pewne, to fakt. Wstawałam codziennie rano i w nocy wiele razy by wyprowadzić psa na spacer . Snułam się po domu z mopem za moim kochanym chłopem i zmywałam ślady małych psich i kocich łapek. Poświęcałam się też wielce szukając nowej zabawy gdy odwiedzały mnie dzieci moich starszych braci. Mały gang dwóch chuliganów po domu mi biega, a własny trzeci jest w drodze co ja zrobię, biedna. W tamtym roku życzenie spełniłes i pod moim serduszkiem fasolkę zostawiles. Starałam się też nie być złą żoną i nie dać mężowi w palnik gdy dopadly mnie ciążowe hormony. Zachcianek nie było końca ale zawsze się dzieliłam nocnymi frytkami. Naprawdę zaciskałam zęby jak mogłam. Ok. przyznaję, że para nieraz mi uszami poszła ale… Dlatego też drogi Święty Mikołaju, proszę Cię o maleńki prezencik, na który będzie się składać cierpliwość oraz radość z każdej małej chwili. Bardzo zależy mi na tym, żeby moje przyszłe dziecko miało mamę szczęśliwą. Przyda się to też podczas sprzątania, gotowania i kotów ogarniania. Tak. Zdecydowanie, proszę o cierpliwość i umiejętność cieszenia się drobiazgami. P.s. Wiem, że szykujesz głównie prezenty dla dzieci, a ja jestem już duża, ale śpieszę tłumaczyć, że w środku cały czas jestem jak dziecko, a poza tym upiekłam Ci pyszne kruche ciasteczka i przygotowałam kakao ;).

2016-11-27 15:56

Drogi Święty Mikołaju, Chciałabym Cię prosić, aby moja córeczka była zawsze zdrowa, szczęśliwa i uśmiechnięta. Aby przez całe życie, umiała się cieszyć z wszystkiego tak jak to robi dzisiaj. By ta radość nigdy w niej nie wygasła... Proszę, abyś pomógł mi spełniać marzenia Nikoli, by miała szczęśliwe dzieciństwo, była empatyczna, umiała odróżniać dobro od zła i znała prawdziwe wartości. Przede wszystkim pomóż mi, pokazać jej czym jest prawdziwa miłość, aby umiała kochać bezwarunkowo tak jak ja kocham ją. Wesołych Świat Mama Nikoli

2016-11-27 15:50

Kochany Mikołaju- spełnij nasze marzenie i spraw by młodszy z bliźniaków- nasza Alicja dołączyła już do nas w domu.Starszy o minutkę Filip jest już z nami.spraw by szybciej przybrała kruszynka na wadze i nie musiała już ogrzewać się w inkubatorze w szpitalu.Stęsknieni rodzice i starszy brat:)

2016-11-27 15:02

Drogi Mikołaju Chcę aby w naszym domu było jak w raju, Zeby nasze córki małe W nocy się dobrze wysypiały, Rankiem dużo sił miały. Na zabawę i poznawanie świata, Tego życzy sobie tata. Mama pragnie dużo zdrówka Dla kochanej swej rodzinki, Codziennie szczęśliwej minki Dla każdej pociechy swej Żeby trosk było jak najmniej. By marzenia się spełniały A siostrzyczki wiecznie się wspierały.

2016-11-27 14:55

Drogi Kochany Mikołaju może nie zasłużyłam na prezent bo byłam trochę nie grzeczna ale we wrześniu na świat przyszedł Oskarek i dla niego jestem już grzeczna. Jest on moim największym skarbem i dla niego wszystko bym zrobiła. Chciałabym Cię prosić przedewszystkim o zdrowie dla niego o dużo dużo zdrówka Mikołaju .

2016-11-27 14:54

Drogi Mikołaju Chcę aby w naszym domu było jak w raju, Zeby nasze córki małe W nocy się dobrze wysypiały, Rankiem dużo sił miały. Na zabawę i poznawanie świata, Tego życzy sobie tata. Mama pragnie dużo zdrówka Dla kochanej swej rodzinki, Codziennie szczęśliwej minki Dla każdej pociechy swej Żeby trosk było jak najmniej. By marzenia się spełniały A siostrzyczki wiecznie się wspierały.

2016-11-27 14:38

Kochany Święty Mikołaju :) Moim największym marzeniem jest to aby moja 1,5 roczna Hania miała rodzeństwo . A ja drugie upragnione dziecko . O które staramy się już ponad pół roku ale z przyczyn zdrowotnych nie jest łatwo . Ale wierzymy , że marzenie się spełni . I jeżeli to nie kłopot to proszę o zdrowie dla Mnie , Męża i naszej Hani . To by było na tyle :) pozdrawiam Patrycja

2016-11-27 14:33

Drogi Święty Kochany Mikołaju. Moim największym marzeniem jest to aby moj kochany synek Alanek był zdrowy i szcześliwy oraz dzidziuś który rośnie w moim brzuszku. Dla każdej Mati to są najważniejsze pragnienia i życzenia. My matki kochamy swoje dzieciaczki i modlimy się by im w życiu było dobrze ....Pozdrowionka i buziaczki