Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Rodzice (620 Wątki)

Napady głodu

Data utworzenia : 2018-06-10 16:44 | Ostatni komentarz 2018-07-06 12:28

Konto usunięte

1328 Odsłony
40 Komentarze

Dziewczyny już nie raz pisałam, że po porodzie zaczęłam mieć napady głodu. Cały czas i non stop je mam :( Ciągle jestem głodna :( I tu nie chodzi o tych 500 kalorii, które powinnam więcej jeść gdy karmię piersią. Ja autentycznie ciągle muszę jeść normalne rzeczy. czy któraś z Was też tak miała/ma? Jak sobie z tym radzicie? Możecie polecić jakieś jedzenie, które mogłabym ciągle jeść? :) a... pliss nie piszcie, że wszystko siedzi w głowie i można to opanować. Nie u mnie. Jedzenie dla mnie jest ważniejsze niż sen. Jak nie zjem i jestem głoda to robię się niemiła, agresywna i w ogóle zła. Jesteście w stanie coś doradzić?

Konto usunięte

2018-07-06 12:28

Wiecie, że picie mięty zaostrza apetyt? Także filiżanka na pobudzenie trawienia, ale więcej wzmoże apetyt

2018-07-04 20:45

Pchela rozumiem Cie, ja też jestem z tych ostrożniejszych;-) Zniknie zniknie to kwestia czasu ;-)

Konto usunięte

2018-07-04 18:46

manndarynka - szczerze powiem, że w efekcie końcowym się nie zdecydowałam. Bałam się jak mięta wpłynie na laktację. napady ustąpiły samoistnie :) Co prawda czasami mam wzmożony apetyt, ale nie jst to napad głodu :) Co do brzuszka. Ja po naturalnym tez mam mały brzuszek. taki jak byłam w 3miesiącu. Na wadze 3 kg do przodu. Ale myślę, że to z czasem po prostu zginie :)

2018-07-01 19:43

Jeśli te napady głodu będą non stop to najlepiej udać się do lekarza. Chyba najlepszym lekarzem będzie psychiatra lub psychoterapeuta. ___________________________________________ https://bukmacher-legalny.pl

2018-06-29 18:19

Też nie mam fakdku nad blizna ale dolnych partii brzuchs wycwiczyc nie mogę i jak się nschylsm to robi się wałek skóra tam jest dużo mniej jędrna

2018-06-29 17:58

Ja nie mam żadnej fałdki po cc, co prawda brzuch mi się długo wchłanial, ale wszystko się ładnie wchłonelo, zagoilo i brzuch wyglądał jak przed, blizna mam zupełnie nieospalym widoczna, maleńk Pchela jak ta guma zadziałała? Ja nie przepadam za gumami, więc u mniejsze to się akurat nie sprawdzi

Konto usunięte

2018-06-29 07:23

Po cc zostaje taka fałdką nad cięciem, zastanawiam się czy jest możliwość żeby zniknęła .)

2018-06-28 23:00

Kasia, Marta a rodziłyscie naturalnue czy przez cesarke?? Ja po cesarce miałam taki brzuch przez ok pół roku jakbym była w przynajmniej w 6 miesiącu ciąży, bałam się ze juz się w ogóle nie wchłonie ale na szczęście się wchłonal tylko długo to trwało, po naturalnym było to zdecydowanie szybciej ale dokładnie nie pamiętam kiedy już nie byli widać, po tygodniu pewnie coś tam było jeszcze widać